 
  Tradičná značka aj moderný partner gastronómie a zamestnania - Spak v premenách času so stabilnou chuťou
Spoločnosť Spak pôsobí na trhu s dochucovadlami už viac než 90 rokov. Z malej rodinnej firmy sa vyvinula na jedného z popredných výrobcov omáčok, kečupov, dressingov a ďalších dochucovadiel. Úspech značky spočíva v kvalite surovín, precíznych výrobných procesoch a vernosti miestnej výrobe – všetko vzniká v modernizovanom závode v juhočeskej Sušici, kde sa spája poctivé remeslo s inováciou.
Značku založil v roku 1935 Fritz Spak v Rakúsku. Dnes ju vedie jeho syn Hans Peter Spak spoločne so svojím synom. Výroba prebieha v Českej republike aj v Rakúsku. Hlavnými hodnotami značky aj naďalej zostávajú dlhoročná tradícia, kvalitné suroviny a originálne receptúry, ktoré sa neustále inovujú.
Značka Spak sa nebojí uvádzať na trh novinky ako vegánske majonézy a tatárske omáčky, alebo BIO produkty – aj vďaka vlastnému výskumu a vývoju je medzi prvými, ktorí takéto inovácie prinášajú na trh. Značka je v Česku aktuálne lídrom trhu v segmente dressingov. Jej produkty získavajú najvyššie hodnotenia v širokej škále nezávislých spotrebiteľských testov.
V roku 2024 Spak vykázal v Česku obrat 750 miliónov Kč, čo je o 100 miliónov viac ako v roku 2023. Tento rast umožnil ďalšie investície do modernizácie závodu, ktorý bol vybavený štvrtou výrobnou linkou, vďaka čomu sa zvýši kapacita a efektivita výroby.
Nové technológie budú uvedené do prevádzky na prelome leta a jesene, čo znamená rýchlejšie dodávky a širšiu ponuku produktov pre vaše prevádzky.
Produkty sú dostupné v rôznych gramážach, vrátane praktických gastro baleniach určených pre profesionálne kuchyne a veľkoodberateľov. Spoločnosť cielene pracuje na tom, aby jej sortiment spĺňal vysoké nároky segmentu HORECA aj maloobchodu.
 
  Komplexné produktové portfólio
- Ketchupy Gourmet a Master
- Majonézy a tatarské omáčky
- Dressingy
- Grilovacie a studené omáčky
- Chreny, horčice, pretlaky
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  