Divina na jedálnom lístku
Divina nielenže vyniká nezameniteľnou chuťou, ale navyše je aj nesmierne zdravá. Práve obdobie pred zimou je tradične späté s vrcholom loveckej sezóny, kedy mladá zver podrástla a jej mäso je ideálne na kulinárske spracovanie a právom patrí na stôl gurmánov.
Ak patríte medzi tých, čo radi varia z kvalitného mäsa, nenechajte si ujsť náš workshop. Ukážeme Vám, že divina nie je len o guláši. Spoločne si pripravíme pokrmy, ktoré zahrejú, rozvoňajú celý podnik a posunú Vaše menu do úplne iných dimenzií. Vaši zákazníci to iste ocenia.
Tešiť sa môžete na kombináciu netradičných surovín a zaujímavých chutí.
 
  - Tekvicový krém, biele víno, trhané stehno z králika, panchetta chips, mliečna pena
- Jelení chrbát, omáčka z pečených sliviek s cícerom, zemiakový gratin
- Pečené stehno z diviaka na cesnaku, hubové špecle, mrkva
- Jelenie stehno sous vide, restovaný kel, krémová polenta s bryndzou
- Tekvicové tortelli, gaštanová omáčka s višňami
Cena
Bidfood zákazník: ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov:  50,- € s DPH/osoba.
Účastnícky poplatok za workshop sa platí v hotovosti priamo na mieste.
 
Trvanie workshopu: cca 3 hodiny
Workshopom Vás bude sprevádzať
- Marek Madzik
 šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko
Začiatok workshopu: 14:00 hod.
- Interaktívne varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora.
- K dispozícii bude kompletne vybavený stage na varenie, zástera, suroviny, gastrozariadenie, nôž.
- Občerstvenie, degustácia menu a nealko nápoje sú pre všetkých účastníkov zabezpečené.
- Každý účastník obdrží na konci varenia recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho workshopu.
 
   
   
   
   
   
   
   
   
  