Katalóg Mäso Sous-vide

Predstavujeme Vám náš nový katalóg, v ktorom nájdete všetko čo potrebujete vedieť o jedinečnej kuchárskej metóde Sous-vide!



Čo je metóda Sous-vide? (sú víd)

Sous-vide (z franc. vo vákuu) je kuchárska metóda, pri ktorej sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom kúpeli s kontrolovanou teplotou, ktorá je vždy nižšia ako bod varu a tepelná úprava potom trvá niekoľko hodín. Cieľom je zachovať prirodzenú chuť, šťavnatosť a textúru potravín a obmedziť straty dôležitých živín, ku ktorým dochádza pri varení pri vysokej teplote.
 

Prelistujte si náš nový katalóg: Sous-vide

Presvedčte sa sami o výhodách tejto jedinečnej kuchárskej metódy. Mäso Sous-vide môžete objednávať prostredníctvom svojho obchodného zástupcu, zákazníckeho centra alebo e-shopu mojBidfood.sk, ktorý Vám je k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni.
 

Zákaznícke centrum Bidfood Slovakia

Západ: 032/774 28 50, 0912 058 150, e-mail: callcentrum.nm@bidfood.sk

Východ: 051/746 12 50, 0912 058 250, e-mail: callcentrum.po@bidfood.sk

Kompletný sortiment nájdete na našom e-shope mojBidfood.sk v kategórii Mäso Sous-vide.  
Mohlo by vás zaujímať
Ďakujeme všetkým návštevníkom Bidfood Expo 2018 za stretnutie na najväčšej gastronomickej udalosti roka pre odbornú verejnosť v SR. Veríme, že sme Vás dokázali inšpirovať a ceníme si spätnú väzbu, ktorá nás motivuje k ďalšej práci.
Vážení obchodní partneri, prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov a do nového roku 2019 Vám želáme hlavne veľa zdravia, šťastia a pracovných i osobných úspechov.