Nowameat - čerstvé mäso a mäsové výrobky



Bidfood pod značkou NOWAMEAT spracováva a vyrába
mäsové produkty z bravčového a hovädzieho mäsa najvyššej kvality.
Čerstvé mäso sa spracováva vo vlastnom modernom závode v Kralupoch nad Vltavou. Denne veľkooobchod potravín Bidfood rozvezie zákazníkom viac než 7 ton čerstvého mäsa a mäsových výrobkov Nowameat.

Aktuálny sortiment nájdete v e-shope mojBidfood.sk pod značkou Nowameat.

Čerstvé mäso Nowameat

Kvalitné čerstvé mäso pod značkou NOWAMEAT distribuujeme do gastronomického trhu a vo forme malobalení aj do maloobchodných sietí. Mäso spracovávame vlastnými mäsiarmi pod stálym veterinárnym dozorom a skladujeme ho v moderných, klimatizovaných priestoroch, vrátane expedičných rámp. NOWAMEAT sa špecializuje na kuchynskú úpravu mäsa, t.j. jeho spracovanie a príprava vhodná pre gastronomické zariadenia. Objednané mäso je odblanené, zbavené tukového krytia a pripravené na priame kuchynské spracovanie podľa zákazníckej objednávky. Vaše objednávky, možnosti objednania a termíny dodania konzultujte s obchodným zástupcom, ktorý vám ochotne poradí a poskytne potrebné informácie.

Úrovne spracovania

VÚ = výrobná úprava mäsa

Úroveň opracovania konkrétneho rezu mäsa daná základným delením suroviny pri búraní.
 

KÚ = kuchynská úprava

Anatomická úprava konkrétnych častí. Mäso je odblanené, zbavené tukového krytia, chrupaviek, krvných zrazenín apod. Nowameat sa špecializuje na kuchynskú úpravu, tj. mäso je pripravené na priame kuchárske spracovanie.
 

Plátky

Na výrobu kalibrovaných porcií slúžia špecializované strojné zariadenie. Vďaka nemu sú plátky mäsa Nowameat pravidelne a presne kalibrované v hrúbke od 4 mm do 8 cm.


Katalóg MÄSO PRE GASTRONÓMIU

Už viac ako 10 rokov sa zaoberáme nákupom, spracovaním a predajom mäsa. Významnú časť nášho sortimentu mäsa a výrobkov  spracovávame v našich mäsových prevádzkach.
Kompletný sortiment bravčového, hovädzieho, steakového,  teľacieho, jahňacieho, kozacieho a králičieho  či divinového mäsa nájdete v našom novom katalógu s názvom MÄSO PRE GASTRONÓMIU.






 





 

Maso Sous-vide = ready to eat

Sous-vide (z franc. vo vákuu) je kuchárska metóda, pri ktorej sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom kúpeli s kontrolovanou teplotou, ktorá je vždy nižšia ako bod varu a tepelná úprava potom trvá niekoľko hodín. Cieľomje zachovať prirodzenú chuť, šťavnatosť a textúru potravín a obmedziť straty dôležitých živín, ku ktorým dochádza pri varení pri vysokej teplote.