Bagetier – mrazené pečivo

logo Bagetier

Voňavé kaiserky a bagetky, čerstvé lístkové pečivo a minipečivo. Každý si zo širokého sortimentu mrazeného pečiva môže zostaviť dokonalú ponuku pre svojich zákazníkov. Značka BAGETIER zastrešuje výrobu a distribúciu širokého sortimentu pečiva. V našom modernom výrobnom závode v Opave sa denne vyrobí veľké množstvo kaiseriek, bagetiek a ďalších druhov obľúbeného pečiva.

Bagetier | dalamánek 336802

Plne upečené mrazené pečivo alebo pec na skúšku

Mrazené pečivo Bagetier na dopekanie, rozpekanie alebo plne upečené nájdete všade - od stánkov s občerstvením, cez predajne potravín až po luxusné hotely. V stánkoch oceňujú plne upečené mrazené pečivo, v kaviarňach mrazené torty a koláče, ktoré stačí nechať len rozmraziť pri izbovej teplote.

Aktuálny sortiment nájdete e-shopu mojBidfood.sk pod značkou Bagetier.

Vôňa čerstvo upečeného pečiva v predajniach potravín zvyšuje dopyt zákazníkov. Čo tak si ju na začiatok len požičať  na skúšku? V hoteli sa vďaka vlastnej pekárni nemusíte obávať toho, že sa Vám počas raňajok minie pečivo. S mrazeným pečivom sú všetci stále pripravení na neočakávaných zákazníkov. A na druhej strane, pokiaľ hostia neprídu, pečivo Vám nezostáva.

Katalog pečivo a dezerty 2015

Katalog Pečivo a dezerty 2015
(pdf, 7.01 MB)






 

Vybavenie pekárne a jej prevádzka

Tím technologickej podpory mrazeného pečiva Bagetier môže zaistiť zapožičanie alebo predaj pece, príslušenstva, inštaláciu pece a kompletný servis. Nemenej dôležité sú cenné rady ohľadom usporiadania priestorov a vybavenia formalít. V prípade poruchy pece, Bagetier svojim zákazníkom pomôže. Počas opravy zapožičia inú pec.

Správne prepečenie = spokojní, vracajúci sa koncoví zákazníci a vyššie zisky nielen v predaji pečiva. Náš pekár - špecialista ochotne zaškolí obsluhu pekárne a dodá technologický postup pečenia.

S otázkami ohľadom Vašej pekárne sa s dôverou obráťte na svojho obchodného zástupcu, zákaznícke centrum
alebo nášho pekára - špecialistu.


Marcel KADÁŠ
pekár špecialista pre maloobchod

tel.: +421 903 259 320 
e-mail:  marcel.kadas@bidfood.skpekar@bidfood.sk,

Podpora predaja pečiva Bagetier


Práca nášho špecialistu inštaláciou pece a predaním mrazeného pečiva zďaleka nekončí. Nasleduje priebežné odborné poradenstvo a dolaďovanie dopekania.

Neposlednou možnosťou podpory predaja pečiva Bagetier je organizovanie ochutnávok.

Široký sortiment pečiva Bagetier

Základom ponuky každej pekárne musí byť chlieb. Do potravín je vhodný chlieb s kmínom, fitness alebo drevorubačský. Stánkom s občerstvením alebo reštauráciám príde vhod plne upečený polievkový chlieb dlabaný.

Medzi viac než 40 druhov bežného mrazeného pečiva patria svetlé i tmavé kaiserky s rôznym posypom, žemle, starofrancúzske tradičné pečivo, ciabatty a bagety. Pre občerstvenie sú vhodné plne upečené hot dog a hamburger žemle. Penzióny a hotely uvítajú mini kaiserky a mini francúzske žemle.

Jemné pečivo z lístkového či pľundrového predkysnutého cesta - to znamená desiatky druhov sladkého i slaného mrazeného pečiva: lístkové pečivo z Opavy, masloví slimáci, pravé francúzske croissanty alebo dánske mini pečivo. Klasiku zastupujú tradičné koláče a štrúdle.

Torty, koláče, palacinky, talianske dezerty tvoria ďalšiu rozsiahlu skupinu mrazeného pečiva, ktorá smeruje 
hlavne do gastro prevádzok. Vďaka tomu, že sa jedná o hotové výrobky, môžu nimi rozšíriť svoju ponuku všetci - od stánkov s občerstvením cez cukrárne, kaviarne a bagetérie až po reštaurácie a hotely.

Prečítajte si tiež: Cukráreň vo vašem mraziaku

Výroba mrazeného pečiva

Bagetier | výroba pečiva z listového těsta v Opavě

Značka Bagetier zaisťuje výrobu a veľkoobchod mrazeného pečiva s komplexným servisom. Produkciu vlastnej opavskej továrne dopĺňajú menšie i renomované pekárne zo Slovenska, Francúzska, Švajčiarska, Dánska a ďalších krajín, Cieľom je ponúknuť rôznorodý sortiment, ktorý uspokojí všetky typy zákazníkov.

Výrobný závod v Opave disponuje modernými linkami. Vyrábajú sa tu kaiserky a pečivo z lístkového cesta. Nespornou výhodou je stabilná kvalita dodávaného tovaru a jeho distribúcia. Výroba mrazeného pečiva tu začala v máji 2010 podľa najnovších výrobných štandardov, ku ktorým patrí certifikácia HACCP.

katalog pečiva | loga výrobců