Trendy v školskom stravovaní

Záleží nám na zdraví našich najmenších, preto pomáhame zamestnancom predškolských a školských stravovacích zariadení vštepovať deťom správne stravovacie návyky a neustále prinášame nové chute a vône do školského stravovania.




Pravidelne organizujeme varenie v školských jedálňach, kde prezentujeme nové trendy v školskom stravovaní, s využitím existujúcich školských noriem. Tentokrát sme navštívili Gymnázium Hubeného v Bratislave, kde sme v spolupráci s pani vedúcou jedálne Jarmilou Megovou pripravili pre deti malé prekvapenie.
 

Recept s kalkuláciou na Králičie na zelenine nájdete na mojBidfood.sk.



Deťom pripravoval obed kuchár spoločnosti Bidfood Peter Bilčík  a Anton Kubík zo spoločnosti Bondelle v spolupráci s pani kuchárkami. Kuchári pre deti pripravili chutné mäso, ktoré je Svetovou zdravotníckou organizáciou označované za jedno z najdiétnejších druhov mäsa. Obsahuje minimum tuku a cholesterolu. Je zásobárňou proteínov, minerálov a vitamínov. Pre deti bolo veľkým prekvapením, keď zistili že mäso, ktoré obedovali bol králik pripravený na zelenine.

 

Aj naďalej budeme pokračovať v našom úsilí vštepovať deťom správne stravovacie návyky, je však predovšetkým na rodičoch, aby v deťoch vypestovali návyk ku konzumácii zdravých a telu prospešných potravín.

Mohlo by vás zaujímať
Ďakujeme všetkým návštevníkom Bidfood Expo 2018 za stretnutie na najväčšej gastronomickej udalosti roka pre odbornú verejnosť v SR. Veríme, že sme Vás dokázali inšpirovať a ceníme si spätnú väzbu, ktorá nás motivuje k ďalšej práci.
Vážení obchodní partneri, prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov a do nového roku 2019 Vám želáme hlavne veľa zdravia, šťastia a pracovných i osobných úspechov.