Tradičné údeniny spod Tatier

Filozofiou spoločnosti Bidfood Slovakia je prinášať svojím zákazníkom vždy kvalitné produkty. Po starostlivom zvážení sme sa preto rozhodli zaradiť do svojho sortimentu údené špeciality vyrábané v rodinnej firme - Mäsovýroba Štefan Knižka s.r.o.



Údené špeciality sú vyrábané podľa tradičných výrobných postupov s použitím moderných technológií. Výsledkom tejto kombinácie sú kvalitné tradičné výrobky, ktoré svojím zložením, trvanlivosťou, ale predovšetkým svojimi chuťovými vlastnosťami dokážu uspokojiť aj tých najnáročnejších zákazníkov.
 

Starostlivý výber tých najkvalitnejších surovín, čerstvé mäso, používanie výhradne prírodných korenín pri výrobe mäsových výrobkov sú samozrejmosťou. Tým hlavným tajomstvom, prečo majú výrobky od Štefana Knižku nezameniteľnú a lahodnú chuť, spočíva v tradičnom spôsobe výroby podľa rokmi overených starých rodinných receptov a z pokolenia na pokolenie dedený a storočiami overený spôsob údenia v murovaných udiarňach, ktoré sú postavené z pálenej tehly.  Údené špeciality sú upravované studeným dymom, pri ktorom  pracovníci používajú výhradne tvrdé bukové drevo,  dovážané z civilizáciou nedotknutých listnatých lesov stredného Slovenska.


 

Milí zákazníci, odteraz si aj Vy môžete dopriať pôžitok z dobrého jedla. Vyskúšajte napríklad pravú Gazdovskú slaninu 721266 bez nástreku, ktorá získala ocenenie „Značka kvality SK Gold“.

Za vyskúšanie takisto stojí vysokokvalitná Pražská šunka 721250 s podielom bravčového mäsa až 85 %!

721248 Šunková saláma  štandardná šunková saláma s obsahom mäsa 50 %.

721252 Klobása Knižka  jedná sa o klobásu s tradičným spôsobom výroby, kde je použité len mäso, soliaca zmes, prírodné koreniny a cesnak. Klobása nie je fermentovaná ani tepelne upravovaná, len zaúdená. Výrobok získal ocenenie "Značka kvality SK GOLD".

721254 Párky Knižka originál - poctivé párky plnené v prírodnom črievku. Obsah bravčového mäsa 46 %, hovädzieho mäsa 10 %. Bez lepku.

721267 Gazdovská klobása - tepelne upravená klobása vhodná na pečenie, varenie a grilovanie.

721268 Domáce údené stehno Šovrda - zasolené a zaúdené bravčové stehno bez kosti a bez chemických prísad. Vhodné do studenej aj teplej kuchyne.

721269 Oravská slanina Knižka - pravá domáca slanina nasolená a zaúdená, nelisovaná. V porovnaní s gazdovskou slaninou je viac prerastená mäsom. Je vhodná na priamy konzum, varenie a praženie.

721271 Csobái klobása - mierne pikantná klobása, určená na tepelnú úpravu.

721272 Pizza šunka Neapol - tepelne opracovaná šunka s 50 % podielom bravčového mäsa. Bez lepku.

721273 Šunková kocka - chuťovo podobná Pražskej šunke. Obsah bravčového mäsa 62 %. Bez lepku.

721274 Špekačky originál - tradičné, poctivé špekačky s drobnými kúskami tuku. Pri príprave nepraskajú. Obsahujú 29 % bravčového mäsa, 27 % hovädzieho mäsa, 26 % slaniny, prírodné koreniny, cesnak. Bez lepku.

Mohlo by vás zaujímať
Pri spracovaní diviny v reštaurácii vznikajú mnohé úskalia, prípadne konflikty so zákonmi. Preto je výhodnejšie obrátiť sa na schválený spracovateľský závod. Ideálnou voľbou sa stáva divina pod značkou Petron. Vďaka vlastnej kralupskej prevádzke má Bidfood pod kontrolou celý proces od výkupu cez spracovanie a skladovanie až po rozvoz priamo k zákazníkom. Sme jednotkou v distribúcii diviny na slovenskom i českom trhu.