Špargľové soirée

Na sklonku sezóny špargle sa 13.6.2014 v Oravskom Háji konalo podujatie „Špargľové soirée“.


 

Spoločnosť Bidfood Slovakia s.r.o., líder v oblasti gastronómie na slovenskom trhu, v spolupráci s Vladimírom Hronským,  medzinárodne uznávaným slovenským enológom a someliérom, a hotelovým rezortom Oravský háj pýšiacim sa ocenením za druhé miesto v súťaži o Hotel roka 2007, zorganizovali a zrealizovali nádherné a podarené SOIRÉE snúbenie jedla a vína.



 

Slávnostné päťchodové menu navrhol a pripravil šéfkuchár spoločnosti  Bidfood Slovakia Jozef Hromják, člen Národného tímu kuchárov a cukrárov. Podával sa napríklad Špargľový krém s penou Martini Bianco a sladkou Gorgonzolou, Filet pstruh v hubovom prachu so zelenou špargľou, tarhoňou a kyslou smotanou, Balotína z mladého kurčaťa, Špargľová zmrzlina s balzamikovým octom a maslovou sušienkou a iné zaujímavé a chutné pokrmy. Prezentované vína pochádzali z portfólia spoločnosti Elesko, ktorá sa pýši nielen vlastnými vinohradmi v Malokarpatskej a Tokajskej oblasti, ale aj najmodernejším wine parkom v celej Strednej Európe.

 


Nechajte sa inšpirovať receptom Filet pstruh v hubovom prachu so zelenou špargľou, tarhoňou a kyslou smotanou, ktorý nájdete na našej internetovej stránke www.mojBidfood.sk.

O úspešnosti tejto akcie svedčia aj slová Jozefa Bystrického, riaditeľa hotela v Oravskom Háji: „Hoci od našej spoločnej akcie uplynulo už pár týždňov,  z úst pozvaných hostí  počúvam opakovane slová chvály a uznania  nad bravúrne zvládnutou akciou, akou bezpochyby „ŠPARGĽOVÉ SOIRÉE“ bolo“.

Mohlo by vás zaujímať
Ďakujeme všetkým návštevníkom Bidfood Expo 2018 za stretnutie na najväčšej gastronomickej udalosti roka pre odbornú verejnosť v SR. Veríme, že sme Vás dokázali inšpirovať a ceníme si spätnú väzbu, ktorá nás motivuje k ďalšej práci.
Vážení obchodní partneri, prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov a do nového roku 2019 Vám želáme hlavne veľa zdravia, šťastia a pracovných i osobných úspechov.