Preverili sme bravčové mäso DUROC priamo v USA

Starostlivý výber mäsa nechajte na nás! Bravčové karé Duroc v steakovej úprave zožne nadšené ohlasy kuchárov najlepších reštaurácii.

Návšteva

Snažíme sa dodávať tovar vždy v najvyššej možnej a stálej kvalite. Preto udržiavame s dodávateľmi  úzke kontakty, navštevujeme výrobné závody a kontrolujeme kvalitu vstupných surovín.

Milan Bujna, garant nákupu spoločnosti Bidfood, navštívil v USA spoločnosť JBS – nášho dodávateľa bravčového mäsa. Spracovateľský závod sídli v meste Worthington v štáte Minnesota. Zoznámil sa tam s celým výrobným procesom.

Od príchodu živých prasiat plemena Duroc cez samotné zabíjanie, po balenie jednotlivých rezov zaznamenal vysoko kvalitné spracovanie a profesionalitu personálu.

DUROC – NOVINKA NA SLOVENSKOM TRHU

Doposiaľ ako jediní na slovenskom trhu prichádzame s novinkou  priamo z USA.

Bravčové karé z plemena DUROC, ktoré sa vyznačuje vynikajúcou zmäsilosťou  a mäso z tohto plemena je krehké a šťavnaté vďaka výbornému mramorovaniu (vnútrosvalovému tuku), ideálne na steakovú úpravu. Chuť a konzistencia sa odlišuje od štandardných európskych plemien.

Bez retiazky s miernym tukovým krytím.
Vďaka prísnej hygiene a rýchlemu schladeniu od porážky na 0°C za 90 min je životnosť mäsa 45 dní odo dňa produkcie.

Bravčové karé Duroc nájdete na mojBidfood.sk

Mohlo by vás zaujímať
Ďakujeme všetkým návštevníkom Bidfood Expo 2018 za stretnutie na najväčšej gastronomickej udalosti roka pre odbornú verejnosť v SR. Veríme, že sme Vás dokázali inšpirovať a ceníme si spätnú väzbu, ktorá nás motivuje k ďalšej práci.
Vážení obchodní partneri, prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov a do nového roku 2019 Vám želáme hlavne veľa zdravia, šťastia a pracovných i osobných úspechov.