Názor zákazníka Bidfood-u na GASTROTOUR 2012

Dovolili sme si osloviť p. Vieru Paľovú, ktorá je manažérkou prevádzky v reštaurácii Kozí vŕšok, aby nám povedala svoj názor na gastronomickú prezentáciu Gastrotour, ktorá sa konala na jeseň 2012.


 

1.  Môžete nám v krátkosti predstaviť Vašu prevádzku? 

Areál Kozí vŕšok je moderná multifunkčná prevádzka v obci Ivachnová na Liptove, kde pod jednou strechou nájdete reštauráciu s domácimi výrobkami, divinovými špecialitami, regionálnymi jedlami, shop, v ktorom si prídu na svoje syroví gurmáni keďže máme v ponuke kozie, ovčie a kravské zrejúce syry najvyššej kvality  z vlastnej syrárne, ďalej sa tu nachádza ČS SHELL, detské ihriská , tržnica a oddychová zóna s vonkajšími terasami. 


 

2.  Akí zákazníci Vás najčastejšie navštevujú. Akú špecialitu zo svojho jedálneho lístka by ste im odporučili? 

Naše zariadenie najčastejšie navštevujú tranzitní hostia a turisti ubytovaní v okolitých lokalitách a lyžiarskych strediskách. Vrelo môžem odporučiť delikatesu Kozí vŕšok ktorá je veľmi chutná a výživná. Je to grilovaný kozí syr na zázvorových hruškách s rukolou. Pre milovníkov diviny máme pečeného diviaka na rozmaríne s červenou kapustou s jabĺčkami a brusnicovou knedľou.


 

3.  Bidfood má vo svojej ponuke vyše 2000 produktov, ktoré z nich patria medzi Vaše naj?

Z Bidfoodu odoberáme hlbokozmrazený tovar ako napr. jahňacie kolienka, kačacie stehná, divinu, torty a iné... Je toho podstatne viac ako uvádzam.


 

4.  Koncom minulého roka ste sa v Poprade zúčastnili jedinečnej gastronomickej prezentácie na Slovensku – Gastrotour, ktorú už niekoľko rokov organizuje naša spoločnosť. Imponovali Vám skôr grilované syry, alebo ste uprednostnili voňavý steak, príp, niečo iné?

Ja som vyskúšala steaky pretože grilované syry mám pravidelne v jedálničku, neodolám im v našej reštaurácii, keďže vyrábame syry v najvyššej kvalite o čom svedčí aj bronzová medaila z najväčšej súťaže syrov na svete WORLD CHEESE AWARDS 2012.Moja voľba bola správna, hneď po ochutnávke  sme steaky zaradili do nášho jedálneho lístka, boli výborné .


 

5.  Čo bolo pre Vás na Gastrotour-e  prínosom?

Prínosom podujatia  pre mňa  a nášho kuchára bola možnosť vidieť a ochutnať nové jedlá a potraviny ktoré ste pre nás pripravili.
 

6.  Na Gastrotour-e predvádzali svoje kulinárske umenie špičkoví kuchári, ktorí udávajú trend modernej kuchyne. Aký je Váš názor na usporadúvanie akcií podobného druhu?

Verím že takéto podujatia sa budú konať pravidelne aj v budúcnosti,  pretože sú prínosom,  tak ako pre prevádzkovateľov gastronomických, zariadení, tak aj pre hostí ktorí sú naším najlepším barometrom kvality podávaných jedál a surovín.


Ďakujeme Vám za rozhovor.

Mohlo by vás zaujímať
Ďakujeme všetkým návštevníkom Bidfood Expo 2018 za stretnutie na najväčšej gastronomickej udalosti roka pre odbornú verejnosť v SR. Veríme, že sme Vás dokázali inšpirovať a ceníme si spätnú väzbu, ktorá nás motivuje k ďalšej práci.
Vážení obchodní partneri, prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov a do nového roku 2019 Vám želáme hlavne veľa zdravia, šťastia a pracovných i osobných úspechov.