LIMONÁDY z ovocného pyré!

Trend domácich ovocných limonád sa u nás aj v zahraničí teší veľkej popularite. Namiešajte vlastné limonády z kvalitného ovocného pyré Monin, pridajte ľad Jedu v ledu! a mrazené ovocie Nowaco. Limonádu môžete servírovať aj so sebou do vrecúška. Máme pre Vás kompletný limonádový program.



 

Ovocné pyré Monin

Francúzska rodinná firma Monin má tradíciu dlhú už sto rokov. Svoje výrobky exportuje do celého sveta. Bidfood zvolil na prípravu limonád ovocné pyré, ktoré vyniká skutočnou prírodnou chuťou, dokonalou aj pri použití malého množstva pyré. Vďaka nadpolovičnému obsahu ovocnej zložky má konzistenciu ovocia.

Pyré sa nemusí dochucovať cukrom. Praktický obal umožňuje jednoduchú manipuláciu a nalievanie. Pyré nie je potrebné uchovávať v chlade. Trvanlivosť má 18 až 21 mesiacov, po otvorení štyri týždne.

Ovocné pyré je na objednávku s dodacou lehotou cca 1 týždeň. Tri príchute obsahuje štartovací set (skladom) – yuzu, čerešňa a čučoriedka. Yuzu je osviežujúce citrusové ovocie typické pre východ Ázie. Chuť pripomína grep s tónmi mandarínky.


 


Odporúčané dávkovanie:

  • 0,5 l MONIN Ovocné pyré
  • 0,2 l MONIN Lemonade mix
  • 5,0 l voda
  • 2,5 kg Jedu v ledu! kockový ľad
  • ozdoba – mrazené ovocie Nowaco
  • doplnky – vrecúško na limonádu 500 ml, slamky

Kompletný sortiment nájdete v e-shope mojBidfood.sk  v šablóne – koncepte MONIN!

Štartovací set

Set obsahuje základné suroviny na prípravu cca 80 litrov limonády, dispenzor o objeme 8 litrov a propagačné materiály:

  • 2 ks Lemonade mix
  • 2 ks Ovocné pyré Yuzu
  • 2 ks Ovocné pyré Čerešňa
  • 2 ks Ovocné pyré Čučoriedka
  • 5 kg Ľad kockový
  • 1 ks dispenzor
  • 50 ks vreciek na limonádu 500 ml
  • 2 ks plagát
  • 20 ks stojan
  • 10 ks karta na stôl


Leták Limonádový program 2017 

Limonády v domácom štýle sú súčasným trendom u nás i v zahraničí a to nielen v lete.

Priložené súbory: 
PřílohaVelikost
PDF icon Leták Limonádový program 2017 541.32 KB
Mohlo by vás zaujímať
Sous Vide (z franc. vo vákuu) je kuchárska metóda, pri ktorej sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom kúpeli s kontrolovanou teplotou. Cieľom je zachovať prirodzenú chuť, šťavnatosť, textúru potravín a obmedziť straty dôležitých živín, ku ktorým dochádza pri varení pri vysokej teplote.
K jeseni neodmysliteľne patria husacie a kačacie hody, ktorých tradícia siaha až do nepamäti. Vychutnajte si túto vyše storočnú tradíciu plnú chutí a vôní s nami!