Kurz varenia s WIBERG-om

Prvý kurz varenia v úplne novom gastroštúdiu v Prešove sa niesol v znamení jesenného menu.

Lektorom kurzu bol Manfred Klein, šéfkuchár Team Wiberg Inspriration. Kulinársky majster pripravil menu pozostávajúce z husacích, kačacích špecialít a diviny. Okrem ochutnávky jeho tvorby bola pre návštevníkov pripravená aj prezentácia korenín od spoločnosti Wiberg. Každý účastník kurzu varenia obdržal certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu.




 

Korenie WIBERG

Jeseň inšpiruje svojou úžasnou prehliadkou farieb aj v kuchyni. Až so správnym korením získavajú pokrmy zvodnú, jedinečnú arómu, ktorá necháva plne rozvinúť všetky chuťové poháriky. So sortimentom Wiberg načerpáte novú inšpiráciu pre vaše jesenné menu.

Kompletný sortiment korenín Wiberg nájdete na našom e-shope mojBidfood.sk: WIBERG

Wiberg | korenie

Kurzy varenia

Trápi Vás nesprávna príprava jedál a radi by ste načerpali nové inšpirácie a nápady do vašej prevádzky? Zúčastnite sa kurzu varenia!

Aktuálne kurzy varenia s registračný formulárom nájdete tu: KURZY VARENIA
Fotografie: 
Mohlo by vás zaujímať
Ďakujeme všetkým návštevníkom Bidfood Expo 2018 za stretnutie na najväčšej gastronomickej udalosti roka pre odbornú verejnosť v SR. Veríme, že sme Vás dokázali inšpirovať a ceníme si spätnú väzbu, ktorá nás motivuje k ďalšej práci.
Vážení obchodní partneri, prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov a do nového roku 2019 Vám želáme hlavne veľa zdravia, šťastia a pracovných i osobných úspechov.