Kurz varenia: Výnimočné steaky a burgre z odležanej hovädziny

Interaktívny kurz pod vedením Mareka Madzika, šéfkuchára Bidfood Slovakia, dopadol na výbornú. Účastníci pripravili fantastické burgre a steaky z hovädzieho mäsa. Radi by ste sa aj vy zúčastnili kurzu varenia? Neváhajte a zaregistrujte sa už dnes!
Aktuálna ponuka kurzov varenia: https://www.bidfood.sk/gastrostudio/kurzy

Fotografie: 
Mohlo by vás zaujímať
Ďakujeme všetkým návštevníkom Bidfood Expo 2018 za stretnutie na najväčšej gastronomickej udalosti roka pre odbornú verejnosť v SR. Veríme, že sme Vás dokázali inšpirovať a ceníme si spätnú väzbu, ktorá nás motivuje k ďalšej práci.
Vážení obchodní partneri, prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov a do nového roku 2019 Vám želáme hlavne veľa zdravia, šťastia a pracovných i osobných úspechov.