Kurz varenia: Sous Vide varenie s VAC STAR-om

Kurz varenia pod vedením šéfkuchára Bidfood Slovakia Mareka Madzika sa niesol v znamení nových chutí a inšpirácií. Účastníci sa oboznámili s technológiou prípravy pokrmov Sous – Vide a produktmi značky VAC – STAR. Radi by ste sa aj vy zúčastnili kurzu varenia? Neváhajte a zaregistrujte sa!

Fotografie: 
Vajíčko Benedikt Sous Vide na ľahkom listovom šaláte
Gazpacho s dekorovaným sous vide homárom
Argentínsky rib eye steak na zelenej fazuľke
Jelenie stehno Sous Vide s marinovaným feniklom na hráškovom pyré
Limetkový losos podávaný na glazúrovanej baby mrkvičke
Sous - Vide Crème Brûlée
Mohlo by vás zaujímať
Rondón. V súčasnosti povinná výbava nejedného kuchára. A to nielen z hľadiska ochrany pri práci, ale takisto ho môžeme vnímať aj ako reprezentačný prvok, ktorý šéfkuchárovi dodáva prestíž. Dajte si záležať na tom, aby aj vaši šéfkuchári nosili kvalitné oblečenie. Objednať ho môžete aj u nás!
Kulinárstvo je ako nevyčerpateľný zdroj inšpirácií. Nikto nevie, kde sú jeho hranice. Na našich gastronomických kurzoch účastníkom sprostredkovávame nielen množstvo informácií, ktoré využijú v praxi, ale takisto sa im snažíme ponúknuť inšpirácie, vďaka ktorým spestria svoje kulinárske remeslo. Presvedčíme vás, že si ich nemôžete nechať ujsť.