Kurz varenia: Sous Vide varenie s VAC STAR-om

Kurz varenia pod vedením šéfkuchára Bidfood Slovakia Mareka Madzika sa niesol v znamení nových chutí a inšpirácií. Účastníci sa oboznámili s technológiou prípravy pokrmov Sous – Vide a produktmi značky VAC – STAR. Radi by ste sa aj vy zúčastnili kurzu varenia? Neváhajte a zaregistrujte sa!

Fotografie: 
Vajíčko Benedikt Sous Vide na ľahkom listovom šaláte
Gazpacho s dekorovaným sous vide homárom
Argentínsky rib eye steak na zelenej fazuľke
Jelenie stehno Sous Vide s marinovaným feniklom na hráškovom pyré
Limetkový losos podávaný na glazúrovanej baby mrkvičke
Sous - Vide Crème Brûlée
Mohlo by vás zaujímať
Jemné aromatické mäso halibuta sa vyznačuje vyšším obsahom bielkovín a veľmi nízkym obsahom tuku. Ochutnajte túto gastronomickú pochúťku, ktorú Vám prinášame z Nórska.
Panini je druh zapekaného sendviča, ktorý je známy predovšetkým z talianskej kuchyne. Pôsobením tepla dochádza k prelínaniu všetkých chutí, a tak behom krátkeho okamžiku pripravíte svojim zákazníkom chrumkavú delikátnu pochúťku.