Kurz varenia: Sous Vide varenie s VAC STAR-om

Kurz varenia pod vedením šéfkuchára Bidfood Slovakia Mareka Madzika sa niesol v znamení nových chutí a inšpirácií. Účastníci sa oboznámili s technológiou prípravy pokrmov Sous – Vide a produktmi značky VAC – STAR. Radi by ste sa aj vy zúčastnili kurzu varenia? Neváhajte a zaregistrujte sa!

Fotografie: 
Vajíčko Benedikt Sous Vide na ľahkom listovom šaláte
Gazpacho s dekorovaným sous vide homárom
Argentínsky rib eye steak na zelenej fazuľke
Jelenie stehno Sous Vide s marinovaným feniklom na hráškovom pyré
Limetkový losos podávaný na glazúrovanej baby mrkvičke
Sous - Vide Crème Brûlée
Mohlo by vás zaujímať
Leto, slnko, chladený nápoj a grilovačka. Kombinácia, ktorá je už takmer klišé, no nikdy neomrzí. Okoreňte si túto predstavu, a to doslova. Koreniace zmesi Coronet dotiahnu chute grilovaného pokrmu do absolútnej špičky.
Rozmýšľate, ako doplniť či rozšíriť ponuku vo svojom podniku? Využite teplé pulty. Vďaka nim prilákate zákazníkov, ktorí ocenia, že svoje jedlo si nakombinujú presne podľa svojich požiadaviek. V spoločnosti Bidfood nájdete všetko, čo k tomu potrebujete. Navyše vám odporučíme dodávateľa gastrotechniky.