Kurz varenia: Recepty modernej kuchyne a foodstyling

Kurz varenia sa niesol v znamení trendov modernej kuchyne a foodstylingu. Účastníkov sprevádzal kurzom Milan Poloha a Marek Madzik šéfkuchár spoločnosti Bidfood.

Fotografie: 
Mohlo by vás zaujímať
Rondón. V súčasnosti povinná výbava nejedného kuchára. A to nielen z hľadiska ochrany pri práci, ale takisto ho môžeme vnímať aj ako reprezentačný prvok, ktorý šéfkuchárovi dodáva prestíž. Dajte si záležať na tom, aby aj vaši šéfkuchári nosili kvalitné oblečenie. Objednať ho môžete aj u nás!
Kulinárstvo je ako nevyčerpateľný zdroj inšpirácií. Nikto nevie, kde sú jeho hranice. Na našich gastronomických kurzoch účastníkom sprostredkovávame nielen množstvo informácií, ktoré využijú v praxi, ale takisto sa im snažíme ponúknuť inšpirácie, vďaka ktorým spestria svoje kulinárske remeslo. Presvedčíme vás, že si ich nemôžete nechať ujsť.