Kurz varenia: Recepty modernej kuchyne a foodstyling

Kurz varenia sa niesol v znamení trendov modernej kuchyne a foodstylingu. Účastníkov sprevádzal kurzom Milan Poloha a Marek Madzik šéfkuchár spoločnosti Bidfood.

Fotografie: 
Mohlo by vás zaujímať
Leto, slnko, chladený nápoj a grilovačka. Kombinácia, ktorá je už takmer klišé, no nikdy neomrzí. Okoreňte si túto predstavu, a to doslova. Koreniace zmesi Coronet dotiahnu chute grilovaného pokrmu do absolútnej špičky.
Rozmýšľate, ako doplniť či rozšíriť ponuku vo svojom podniku? Využite teplé pulty. Vďaka nim prilákate zákazníkov, ktorí ocenia, že svoje jedlo si nakombinujú presne podľa svojich požiadaviek. V spoločnosti Bidfood nájdete všetko, čo k tomu potrebujete. Navyše vám odporučíme dodávateľa gastrotechniky.