Interaktívny kurz varenia - Francúzske jesenné menu

Do tajov francúzskej kuchyne návštevníkov interaktívneho kurzu varenia zasvätil nový člen Gastroteamu Goran Marajanovič.

Po prvýkrát mali návštevníci jedinečnú možnosť vyskúšať si varenie naživo pod dohľadom lektorov. Pri vstupe účastníci dostali zásteru a kompletne vybavený stage na varenie (suroviny, gastrozariadenie, nôž).
Po absolvovaní kurzu varenia získa každý účastník certifikát o jeho absolvovaní.

Fotografie: 
Mohlo by vás zaujímať
Tvarohové knedle s poctivým lesným ovocím a zemiakové knedle s pokrájanou slivkou si zamiluje každý milovník sladkého jedla. Spoločnosť Bidfood prináša dvojicu nových mrazených jedál.
Mäso pod značkou Gurmet spracovávame a vyrábame mäsové výrobky tej najvyššej kvality. Čerstvé mäso sa spracováva vo vlastnom modernom závode v Kralupoch nad Vltavou už od roku 2003.