Interaktívny kurz varenia - Francúzske jesenné menu

Do tajov francúzskej kuchyne návštevníkov interaktívneho kurzu varenia zasvätil nový člen Gastroteamu Goran Marajanovič.

Po prvýkrát mali návštevníci jedinečnú možnosť vyskúšať si varenie naživo pod dohľadom lektorov. Pri vstupe účastníci dostali zásteru a kompletne vybavený stage na varenie (suroviny, gastrozariadenie, nôž).
Po absolvovaní kurzu varenia získa každý účastník certifikát o jeho absolvovaní.

Fotografie: 
Mohlo by vás zaujímať
Využite časovo limitovanú ponuku a objednávajte bravčové mäso za skvelé ceny.
Z veľmi kvalitnej rybej suroviny sa vyrábajú vynikajúce nugety, ktoré sa v gastronómii osvedčili ako hlavné jedlo i chuťovka na rautoch. Teraz prichádza verzia v maloobchodnom balení pod značkou Nowaco.