Gastro Team

Trápi Vás plytvanie surovinami či nesprávna príprava jedál? Odpoveďou na Vaše problémy je náš Gastro Team.




 

Náš tím odborníkov pod vedením Mareka Madzika - šéfkuchára Bidfood Slovakia je zložený z 13 špičkových kuchárov s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti gastronómie. Gastro Team vám poskytne cenné rady na prevádzkach, či už pri zostavovaní nového menu, úprav receptúr, kalkulácií, ergonómie pracovného prostredia či celkovej efektivity prevádzky. Tím odborníkov Vám svoje zručnosti predvedie priamo u Vás na prevádzke alebo v našom novom profesionálnom Gastroštúdiu v Prešove, kde sa pravidelne konajú kuchárske kurzy, školenia a semináre.
 

  • Nesprávna príprava jedál?
  • Plytvanie surovinami?
  • Vysoké straty?
  • Chýbajú Vám nové nápady?
  • Iný pohľad na Vašu prevádzku?
  • Slabé zručnosti personálu?


Odpoveďou na Vaše problémy je náš Gastro Team. Preto neváhajte a kontaktujete svojho obchodného zástupcu, ktorý Vám poskytne bližšie informácie a  dohodne stretnutie s kuchárom. Naši kuchári k Vám radi prídu, pomôžu a poradia ako zefektívniť Vašu prevádzku.

Celý tím kuchárov nájdete v sekcii Gastro team

Kurz varenia: Varíme s RATIONAL-om už 25. 9. 2017 v úplne novom Gastroštúdiu v Prešove!

Mohlo by vás zaujímať
Tuniak žltoplutvý patrí k najdôležitejším rybám využívaných v gastronómii.
Sous Vide (z franc. vo vákuu) je kuchárska metóda, pri ktorej sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom kúpeli s kontrolovanou teplotou. Cieľom je zachovať prirodzenú chuť, šťavnatosť, textúru potravín a obmedziť straty dôležitých živín, ku ktorým dochádza pri varení pri vysokej teplote.