Bidvest Tour 2015

Po roku sme sa opäť stretli na jedinečnom gastronomickom veľtrhu plnom vôní, chutí a inšpirácií.

 

Dňa 7.10.2015 na Výstavisku Incheba v Bratislave a 18.11.2015 v Spoločenskom pavilóne v Košiciach sme pre našich zákazníkov usporiadali jubilejný 10. ročník veľtrhu Bidvest Tour.

 

 

 

Pre návštevníkov sme pripravili množstvo stánkov, v ktorých im náš vyškolený tím poskytol odbornú konzultáciu a ochutnávku našich produktov zo sortimentu rýb, mäsa, diviny, lahôdok, pečiva, zmrzliny, zemiakových výrobkov, zeleniny, hotových jedál, mliečnych výrobkov, koloniálneho a nepotravinárskeho tovaru.

 

 

 

Kuchársku show priamo pred ich očami predviedli traja špičkoví kuchári z oblasti gastronómie. Šéfkuchár  Zdeněk  Pohlreich pripravil kulinárske špeciality,  ako Jelenie stehno s borievkovou omáčkou a červenou kapustou či Kačací rezeň s glazé z balzamikového octu a zelenou šošovicou.

Branislav Križan návštevníkom pohladil chuťové poháriky Treskou s karfiolom, variáciou z repy Wasabi dipom ​a sezamovým pudrom a Kapskou šťukou s hlivovým pyré, paksoi, homárovou omáčkou a čiernou šošovicou. Prekvapením pre Vás bol šéfkuchár  zo slnečného Talianska Ignazio Brancato.



 

 

O úspechu veľtrhu  svedčí viac ako 2500 prítomných návštevníkov, ktorí sa mohli presvedčiť o kvalite prezentovaných výrobkov a načerpať množstvo inšpirácií do svojich prevádzok. Veríme, že aj naďalej budeme pozdvihovať úroveň slovenskej gastronómie a prinášať našim zákazníkom kvalitné produkty a nové trendy do ich prevádzok.

 

 

Fotografie: 
Mohlo by vás zaujímať
Máme za sebou v poradí už 9. ročník gastronomickej prezentačnej akcie spoločnosti BIDFOOD SLOVAKIA, ktorý sa konal v štyroch slovenských mestách - Vígľaš, Bratislava, Prešov, Štrbské Pleso. Obľúbenosť tejto jedinečnej gastronomickej akcie sa každoročne zvyšuje, o čom svedčí stúpajúca návštevnosť našich zákazníkov, ako aj ich aktívny záujem dozvedieť sa viac o danom sortimente.