Bidvest Tour 2014

Mesiac október sa ponesie v duchu Bidvest Tour. Príďte si aj Vy vychutnať jedinečný gastronomický zážitok a načerpajte množstvo inšpirácií.

Deviatym ročníkom Vás budú sprevádzať členovia Slovenského národného tímu kuchárov a cukrárov:

  • Jozef Hromják

  • Branislav Križan

  • Marek Ort

  • Marek Gajdoš

  • Gabriel Kocák

Pripravujeme pre Vás výnimočnú kuchársku show, počas ktorej Vás zasvätíme do tajov kuchárskeho umenia a predstavíme Vám to, čo je v Európe moderné a populárne: 

  • Mäsá pripravené jedinenčnou metódou SOUS VIDE

(o tejto metóde prípravy mäsa sa dočítate viac v článku Odborný seminár zameraný na prezentáciu mäsa Sous-vide)

  • Čerstvé ryby

  • Kalkulácie prezentovaných menu

Kedy a kde:

  • 14. 10 2014 Hotel The Grand Vígľaš

  • 15. 10. 2014 Hotel Double Tree by Hilton Bratislava

  • 22. 10. 2014 Hotel Dukla Prešov

  • 23. 10. 2014 Hotel Crocus Štrbské Pleso

Najzaujímavejšie momenty a krátku fotoreportáž z predchádzajúceho ročníka 2013 nájdete tu.

Bidfood tím sa teší na Vašu návštevu.

Mohlo by vás zaujímať
Využite časovo limitovanú ponuku a objednávajte bravčové mäso za skvelé ceny.
Z veľmi kvalitnej rybej suroviny sa vyrábajú vynikajúce nugety, ktoré sa v gastronómii osvedčili ako hlavné jedlo i chuťovka na rautoch. Teraz prichádza verzia v maloobchodnom balení pod značkou Nowaco.