Bidfood Expo 2018 – registrácia spustená!

Termín 21. – 22. november 2018 si poznačte do kalendára, pretože práve počas týchto dní sa koná najväčšia gastronomická udalosť tohto roku - Bidfood Expo 2018. Zaregistrujte sa a nenechajte si ujsť jeho atmosféru.

Ak ste milovníkom jedla, hľadáte inšpiráciu či najnovšie trendy vo svete chutí a vôní, pozývame vás na Bidfood Expo 2018, ktoré sa uskutoční 21. – 22. novembra 2018 v Liptov aréne v Liptovskom Mikuláši. Bidfood Expo 2018 je nielen gastronomickou udalosťou, ale takisto prehliadkou širokej ponuky produktov spoločnosti Bidfood Slovakia. Presvedčte sa o tom, že táto spoločnosť je pre vás tým správnym partnerom v gastronómii.

Lákadlom 12. ročníka je hviezdne obsadenie kulinárskej špičky.

Ebbe Vollmer**

Ebbe Vollmer**Na tohtoročnom veľtrhu sa predstaví aj medzinárodný šéfkuchár s  dvomi michelinskými hviezdami – Ebbe Vollmer. Pochádza z rodiny, v ktorej sa kuchárske remeslo traduje už päť generácií, čo dokazuje jeho lásku k jedlu a kulinárstvu. Aby sa dostal medzi kuchársku elitu, zbieral svoje skúsenosti napríklad aj na stážach u presláveného amerického šéfkuchára Gordona Ramsayho. Spolu s bratom založili reštauráciu Vollmers vo švédskom meste Malmö, kde svojim zákazníkom prezentujú špeciality zo svojej kuchyne. Nenechajte si ujsť túto príležitosť, stretnite sa s držiteľom dvoch michelinských hviezd a ochutnajte špeciality z jeho kuchyne.

Giorgio Diana*

Giorgio Diana*Mladý šéfkuchár s medzinárodnou povesťou a držiteľ  jednej michelinskej hviezdy. Takto výstižne by sme mohli charakterizovať tohto šéfkuchára pochádzajúceho zo Sardínie. Svoje kuchárske zručnosti naberal na kulinárskej škole „Antonio Gramsci“ v Cagliari. Keďže inšpirácie nie je nikdy dosť, Giorgio Diana cestuje po celom svete, kde objavuje chute rôznych miest a kultúr. Získal tak skúsenosti napr. v Nemecku, Hongkongu či na Kryme. V súčasnosti pôsobí v Egypte. Ako sám tvrdí, varenie je pre neho vášeň a miluje život v kuchyni.

Zdeněk Pohlreich

Zdeněk PohlreichU nás na Slovensku je Zdeněk Pohlreich známy hlavne ako šéfkuchár, gastronóm a moderátor viacerých populárnych programov ako Ano,  šéfe!,  Šéf na grilu alebo Už dost, šéfe! Vedeli ste však, že v roku 1986 emigroval do Austrálie? Tu si našiel prácu v reštaurácii La Guillotine, kde dokázal svoju kuchársku zručnosť a po istom čase sa stal jej šéfkuchárom. Zdeněk Pohlreich je v súčasnosti uznávaným česko-slovenským šéfkuchárom, ktorý zároveň vlastní sieť reštaurácií v Prahe. Takisto je aj autorom mnohých publikácií venovaných vareniu a gastronómii.

Marek Madzik

Marek MadzikMarek Madzik je šéfkuchárom  spoločnosti Bidfood Slovakia, ktorá je tvorcom gastronomického veľtrhu Bidfood Expo. Marek Madzik sa môže pýšiť certifikátom pre akreditovaného komisára WACS a tým, že svoje skúsenosti  získal počas pôsobenia v Nemecku, Taliansku a Švédsku, ako aj na prestížnych zahraničných gastronomických podujatiach. Medzi jeho najväčšie úspechy patrí členstvo v tíme kuchárov súťažiacich na olympiáde IKA 2016 so ziskom bronzovej medaile. Jeho cieľom je pozdvihovať úroveň gastronómie na Slovensku.

Program, ktorý si nechcete nechať ujsť

Adriana PolákováOkrem špičkových šéfkuchárov sa môžete tešiť aj na bohatý program, ktorého súčasťou je prezentácia produktov spoločnosti Bidfood, ako aj 30 expozícií našich partnerov s ochutnávkami. Náš veľtrh pre vás bude zdrojom informácií, noviniek a inšpirácie na každom výstavnom stánku. Užiť si tu môžete živé varenie na pódiu, gurmánsku show v podaní elity či otvorenú kuchyňu Bartscher vrátane raňajkového menu. Ani tento rok nebude chýbať diskusné fórum. Programom vás prevedie moderátorka Adriana Poláková.

Ak aj vás láka spoznať tajomstvá kulinárstva, neváhajte a registrujte sa!

Tešíme sa na vás!

Mohlo by vás zaujímať
Rondón. V súčasnosti povinná výbava nejedného kuchára. A to nielen z hľadiska ochrany pri práci, ale takisto ho môžeme vnímať aj ako reprezentačný prvok, ktorý šéfkuchárovi dodáva prestíž. Dajte si záležať na tom, aby aj vaši šéfkuchári nosili kvalitné oblečenie. Objednať ho môžete aj u nás!
Kulinárstvo je ako nevyčerpateľný zdroj inšpirácií. Nikto nevie, kde sú jeho hranice. Na našich gastronomických kurzoch účastníkom sprostredkovávame nielen množstvo informácií, ktoré využijú v praxi, ale takisto sa im snažíme ponúknuť inšpirácie, vďaka ktorým spestria svoje kulinárske remeslo. Presvedčíme vás, že si ich nemôžete nechať ujsť.