Vynikajúce sleďové rezy NOWACO

Úspešné príchute – sušené rajčiny alebo marinovaná cibuľka – vhodne dopĺňajú kvalitnú rybiu surovinu použitú pri výrobe sleďových rezov Nowaco. Marinované filety sú ideálne na doma ako vynikajúca studená večera alebo k pivu.

Na výrobu sa používa sleď obyčajný (Clupea harengus) - ryba vyššej kvality než sleď baltický. Slede obyčajné sa spracovávajú okamžite po výlove. Pochádzajú z ľadovo chladných čistých vôd severovýchodného Atlantiku. Každé balenie odpovedá jednej porcii s 90 g rybieho mäsa, v starostlivo vybranom repkovom oleji.

Rezy sa vyrábajú z marinovaných filiet bez kostí a kože. Výborná rybia surovina stavia sleďové rezy Nowaco na vyššiu kvalitatívnu priečku medzi rybími lahôdkami. Výslednú vyváženú chuť rýb a korenia získavajú filety prirodzeným marinovaním. Oba výrobky sa zaobídu bez pridaných konzervantov.

Mäso sleďov obyčajných obsahuje okrem iných vitamínov a minerálnych látok i Omega-3 nenasýtené mastné kyseliny, ktoré majú pozitívny vplyv na celkovú imunitu organizmu, ochranu kardiovaskulárneho systému a znižujú hladinu cholesterolu.

Fotografie: 
Sleďové rezy v oleji so sušenými rajčinami
Sleďové rezy v oleji so sušenými rajčinami
Sleďové rezy v oleji s cibuľou
Sleďové rezy v oleji s cibuľou
Mohlo by vás zaujímať
Využite časovo limitovanú ponuku a objednávajte bravčové mäso za skvelé ceny.
Z veľmi kvalitnej rybej suroviny sa vyrábajú vynikajúce nugety, ktoré sa v gastronómii osvedčili ako hlavné jedlo i chuťovka na rautoch. Teraz prichádza verzia v maloobchodnom balení pod značkou Nowaco.