Novinky

Kulinárstvo je ako nevyčerpateľný zdroj inšpirácií. Nikto nevie, kde sú jeho hranice. Na našich gastronomických kurzoch účastníkom sprostredkovávame nielen množstvo informácií, ktoré využijú v praxi, ale takisto sa im snažíme ponúknuť inšpirácie, vďaka ktorým spestria svoje kulinárske remeslo. Presvedčíme vás, že si ich nemôžete nechať ujsť.
Exkluzívny rad kopčekovej zmrzliny La Panna sa tento rok rozširuje o nové príchute Salted Caramel a Lemon Cheesecake. Moderné európske chute zmrzlín La Panna ohromia v pohároch a stanú sa hitom tohto leta. Ich receptúry vychádzajú z tradičnej talianskej remeselnej zmrzliny. Pri tejto značke sú samozrejmosťou nazdobené gastro vane.
Interaktívny kurz pod vedením Mareka Madzika, šéfkuchára Bidfood Slovakia, dopadol na výbornú. Účastníci pripravili fantastické burgre a steaky z hovädzieho mäsa. Radi by ste sa aj vy zúčastnili kurzu varenia? Neváhajte a zaregistrujte sa už dnes!
Ďakujeme za vašu účasť na jedinečnom gastronomickom seminári, ktorý sa konal v dvoch slovenských mestách (Bratislava a Prešov). Odborným gastronomickým seminárom vás sprevádzal Brad Hastie a Hugh Brown zo spoločnosti OVATION, Nový Zéland. Gastronomickú prezentáciu a degustáciu jahňacieho mäsa pripravil Gastroteam Bidfood, pod vedením šéfkuchára Mareka Madzika.
Vážení obchodní partneri, prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov a do nového roka 2018 hlavne veľa zdravia, šťastia a pracovných i osobných úspechov.
Kurz varenia pod vedením šéfkuchára Bidfood Slovakia Mareka Madzika sa niesol v znamení nových chutí a inšpirácií. Účastníci sa oboznámili s technológiou prípravy pokrmov Sous – Vide a produktmi značky VAC – STAR. Radi by ste sa aj vy zúčastnili kurzu varenia? Neváhajte a zaregistrujte sa!
Najzdravšia, najpestrejšia, najchutnejšia a zároveň najmenej náročná – to sú typické rysy thajskej kuchyne. Do jej tajov účastníkov kurzu varenia zasvätil Peter Krištof, šéfkuchár spoločnosti Unilever Food Solutions.
Marián Pšák si pre účastníkov kurzu varenia pripravil divinové špeciality z mäsa značky PETRON. Každý účastník získal certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu a recepty. Samozrejmosťou je ochutnávka pripravovaných jedál, praktické tipy a nápady.
Do tajov francúzskej kuchyne návštevníkov interaktívneho kurzu varenia zasvätil nový člen Gastroteamu Goran Marajanovič.
Kurz varenia sa niesol v znamení trendov modernej kuchyne a foodstylingu. Účastníkov sprevádzal kurzom Milan Poloha a Marek Madzik šéfkuchár spoločnosti Bidfood.

Stránky