O nás

Ako sme začínali?

Na ploche 36m2 sme organizovali kurzy varenia s kapacitou max.15 účastníkov. Vstup bol povolený len odbornej verejnosti a organizované akcie boli iba prezentačného charakteru.

Čo sa zmenilo?

V novom Gastroštúdiu s plochou 87m2 vzrástli kapacity, ale aj možnosti. Nielen že sa kurzu môže zúčastniť dvojnásobné množstvo záujemcov (32 osôb v prípade prezentačného kurzu), ale vznikla aj možnosť organizovať interaktívne kurzy varenia. Kurzy organizujeme pri  9 - tich samostatných stanovištiach, kde si účastníci odvaria pripravené menu vo dvojiciach pod dohľadom lektora.

Prečo si nepripraviť dobré jedlo aj doma?

Ste milovníkom jedla? Je varenie Vašim koníčkom? Načerpať inšpiráciu môže každý domáci kulinár, kurzy varenia sme sprístupnili aj verejnosti.

Varenie ako Team Building? – Jednoznačne áno!

Varenie je skvelou aktivitou pre rozvoj pracovných vzťahov. Čo tak súťaž o najlepší steak?