Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Zdravo a kreatívne

Konanie kurzov: 
Piatok, 16. Marec 2018 - 17:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska

Voľné miesta

Ešte 31 voľných miest.

Informácie o kurze

„IBD, z anglického inflammatory bowel disease, predstavuje už aj v slovenčine zaužívanú skratku na označenie zápalových ochorení tráviaceho traktu. Ochorenie môže postihovať ktorúkoľvek časť tráviacej trubice (Crohnova choroba), alebo len hrubé črevo (ulcerózna kolitída).“ (Zdroj: www.ibdcentrum.sk)

Lektor

Fúziou odbornosti a ľudskosti vzniká jedinečná spolupráca, ktorá nemá na svete obdobu. Autor knihy Zdravo a kreatívne Martin Queue vytvoril s elitnými kuchármi zo 4 štátov ÉU jedinečnú zbierku receptov, ktorá je prioritne pre pacientov s nešpecifickým zápalovým ochorením čriev (IBD). Nie je to však náhoda, autor sám je IBD pacientom a svojou poctivou prácou pre iných pacientov pomohol sám sebe. Aktuálne je dlhodobo v klinickej remisii, ktorú dosiahol špecifickým druhom stravovania a psychickým nastavením svojej osobnosti. Kurzy sú vhodné pre pacientov s IBD ako aj širokú verejnosť, ktorá chce variť zdravo a kreatívne. Svoje skúsenosti Vám odovzdá na tomto kurze varenia.
 

Martin Vám odprezentuje toto 6 chodové menu:

  • Pošírované v​ajíčko s krupicou a baby špenátom
  • Batátová krémová polievka
  • Jahňací vývar so zeleninkou a fritovanou mäsovou kroketou
  • Pomaly tiahnutý halibut na zelenej zeleninke
  • Bylinkové srnčie karé na ázijských ryžových cestovinách a fenikli
  • Talianske cestoviny s lososom, klíčkami a citrónovou kôrou


 

Kurzom Vás bude sprevádzať aj Marek Madzik, šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko.

Prezentácia je spojená s ochutnávkou uvedeného menu a každý účastník obdrží knihu Zdravo a kreatívne s autorským venovaním.

Cena kurzu

  • 75 € s DPH. Po prihlásení Vám bude zaslaná zálohová faktúra za účasť na kurze.

Rezervácia kurzu