Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Veľký grilovací seminár – prezentačný kurz varenia

Konanie kurzov: 
Piatok, 29. Jún 2018 - 14:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1 Prešov – Haniska

Voľné miesta

Ešte 31 voľných miest.

Lektor

Marek Svoboda, Executive Chef Bidfood ČR,  akreditovaný komisár WACS, ambasador Kulinárskeho umenia a lektor Kulinárskej Akadémie EU. Tento držiteľ bronzovej medaily z medzinárodnej kuchárskej olympiády IKA je zároveň aj komisárom na tuzemských i zahraničných súťažiach.

Kurzom Vás bude sprevádzať aj Marek Madzik, šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko.
 

Informácie o kurze

Unikátny seminár o grilovaní naštartujeme lektorovou odbornou prezentáciou v Gastroštúdiu. Následne sa presunieme na voľné priestranstvo, kde si za použitia otvoreného grilu OFYR, pripravíme širokú paletu surovín. Budete mať možnosť porovnať rôzne kvality mäsa a ich rezy. Rozdiel v chuti hovädzieho mäsa je daný aj spôsobom chovu dobytka, preto budete mať možnosť okúsiť rozdiel medzi hovädzím grass fed (dobytok kŕmený trávou) a grain fed (dobytok kŕmený obilninami). A keďže na grile vieme pripraviť nielen mäso, ukážeme si aj vhodnú úpravu rýb, plodov mora, a zeleniny.

Prezentácia bude doplnená o tipy na zaujímavé prílohy a šaláty. Tešiť sa môžete napríklad na zeleninové špízy so syrom Halloumi, šafránové Aїoli či ananásové maslo a dip z grilovaných artičokov.

Každý účastník kurzu obdrží certifikát o absolvovaní kurzu a recepty.
 

Cena kurzu

  • Bidfood zákazník: 35 €
  • Cena pre ostatných záujemcov: 70 €

Príďte načerpať inšpiráciu pred hlavnou sezónou do nášho Gastroštúdia - Tešíme sa na Vás!

Rezervácia kurzu