Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Talianska kuchyňa – interaktívny kurz varenia

Konanie kurzov: 
Pondelok, 16. Apríl 2018 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov

Voľné miesta

Ešte 6 voľných miest.

Informácie o kurzeMarek Madzik, šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko

Jednoduchá, pestrá, nápaditá a obľúbená – to sú charakteristické znaky talianskej gastronómie.

Zvláštnosťou tejto kuchyne je, že aj to najjednoduchšie jedlo sa vďaka správnej kombinácií korenín čí zmene jednej zo surovín stane výnimočné. Neodmysliteľnou súčasťou sú paradajky, v Taliansku zvané „i pomodori“, ktorým sa v tamojšom prostredí skvele darí a v kombinácii s bazalkou vytvárajú základ mnohých pokrmov.

Poďte si s nami navariť tie najlepšie talianske špeciality!
Spoločne sa pustíme do menu, prispôsobenému na interaktívne varenie:

  • Teplé predjedlo: Pappardelle ,, Cozze e vongole veraci"
  • Ryba: Cod filet treska podávaná na smotanovo - pistáciových orecchiette, pomodori secchi a parmezáne
  • Teplý medzichod: Pizza Neapol (príprava dokonalej pizze aj v konvektomate!)
  • Hlavný chod: Pečený Namibijský Flap tranché servírovaný na milánskom tekvicovom rizote.
  • Dezert: Sladké Fioccho a Girasoli s pomarančovou omáčkou a brusnicovou espumou.

Kurzom Vás bude sprevádzať Marek Madzik, šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko, ktorý Vám takouto formou odovzdá svoje skúsenosti, získané počas svojho pôsobenia v slnečnom Taliansku.

Varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora. Pri vstupe účastníci dostanú zásteru a komplet vybavený stage na varenie (suroviny, gastrozariadenie, nôž).Každý účastník získa certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu a recepty.

kotanyi_logo.jpg

Cena kurzu

  • Bidfood zákazník: 45 € s DPH
  • Cena pre ostatných záujemcov: 60 € s DPH

Rezervácia kurzu