Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Svieže jarné menu - interaktívny kurz varenia

Konanie kurzov: 
Utorok, 12. Marec 2019 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska

Voľné miesta

Ešte 1 voľné miesto.

vypredane-stamp.png

Informácie o kurze:

Jar nám klope na dvere a spolu s prichádzajúcim teplejším obdobím sa začínajú odľahčovať naše jedálničky.
Ako na to? Inšpirujte sa našimi cestovinami, dipmi, ľahkými prelivmi a infúziami!

Na čo sa môžete tešiť?

Varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci samostatne pripravia menu pod dohľadom lektora.
Účastníci dostanú komplet vybavený stage na varenie (zástera, suroviny, gastrozariadenie, nôž).

ryby-na-talir-istock-609702520.jpg

Spoločne si pripravíte:

  • Celozrnná „stronkatúra“ sardelle
  • Krém z čierneho koreňa dekorovaný jarným zeleninovým ragú a mušľou svätého Jakuba
  • Maslová sviečkovica z tresky tmavej servírovaná na pistáciovo-smotanových orecchiette
  • Glazúrované kačacie sous-vide prsia podávané so smaženými ryžovými rezancami a zeleninou Julienne
  • Tranche flat iron steak, jarné smržce podľa „Bocuse d´Or“, citrónová špargľa a cviklové gnocchi

Každý účastník obdrží recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu.
 

Kurzom Vás bude sprevádzať Šéfkuchár Bidfood Slovensko Marek Madzik.
Dĺžka trvania kurzu: cca 3 hodiny.

CENA KURZU:
Bidfood zákazník ZADARMO
Ostatní záujemcovia 30,- € s DPH/osoba

bonduelle_kotanyi_vac-star_logo.jpg

Rezervácia kurzu