Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

V štýle Bocuse d´Or – interaktívny kurz

Konanie kurzov: 
Utorok, 6. November 2018 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska

Voľné miesta

Ešte 18 voľných miest.

„Klasická či moderná, je len jediná kuchyňa – tá dobrá“. Také je motto Bocuse d´Or – najprestížnejšej gastronomickej súťaže na svete.

A prečo začíname týmto mottom? Pretože tento kurz bude mať nádych tejto súťaže!

Poznáte CHEF? Ide o prémiovú značku z portfólia produktov spoločnosti Nestlé, ponúkajúca riešenia pre kuchárov s vysokými nárokmi. Pastový fond CHEF bude povinnou surovinou na súťaži Bocuse d´Or v roku 2019.

O lektorovi:  img_8803.jpg

Štefan Kiss – Kuchárom sa vyučil v Galante. Po ukončení štúdia pôsobil v niekoľkých reštauráciách a napokon si v roku 2009 otvoril vlastnú. Niekoľkými medailami ocenený kuchár je okrem toho aj Chef Culinary advisor pre spoločnosť Nestlé Professional Slovensko.Zároveň je držiteľom aj niekoľkých certifikátov a absolvoval aj Culinary Academy Yves Thuries Meilleur Ouvrier de France. Jeho doménou je studená kuchyňa.

Spoločne s lektorom si pripravíte tieto pokrmy:

Teľacie velouté, koreňová zelenina, ligurčekové knedličky
Teľacie ossobuco, omáčka z červeného vína a klinčeku, gremolata
Rump steak,
Krevetová Bisque polievka
Pošírovaný morský vlk
Navyše pridávame široký výber omáčok: Madeira, Café de Paris, Bordelaise, Ciboulette, Normande a Bonnefoy

Cena kurzu:

Bidfood zákazník: 35,- € s DPH
Ostatní záujemcovia: 50,- € s DPH

Dĺžka kurzu cca 2 - 3 hodiny.

nestle_professional_logo.jpg

Rezervácia kurzu