Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Street food – interaktívny kurz

Konanie kurzov: 
Utorok, 6. Marec 2018 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood Prešov, Ku Magašu 1, Prešov – Haniska

Voľné miesta

Ešte 18 voľných miest.

Lektor

Peter Krištof je kuchár, mentor pre žiakov odborných škôl a podpredseda Prešovského klubu kuchárov a cukrárov. Je absolventom Francúzskej kulinárskej akadémie Thuries Academy 2007. V roku 2008 bol členom národného kuchárskeho tímu na Kuchárskej Olympiáde v Erfurte, kde získal bronzovú medailu. V roku 2010 bol členom regionálneho kuchárskeho tímu na svetovej súťaže Culinary World Cup v Luxembursku, kde získal bronzovú medailu. Zaradený bol medzi 18 najlepších kuchárov v knihe Elita Kuchárov 2012.  Medzi jeho najväčšie úspechy patria zlatá medaila - Gastro Hradec 2014 a strieborná medaila zo svetovej súťaže Culinary World Cup Luxembursko 2014. V roku 2016 ocenený titulom World Master Chefs Society. Venuje sa odborným školeniam, ale aj vareniu pre rôzne charitatívne projekty. Naďalej sa zúčastňuje súťaží, či už aktívne, ako súťažiaci alebo komisár. Kurzom vás bude sprevádzať aj Marek Madzik, šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovakia.
 

Informácie o kurze

Pouličné stravovanie je trend, ktorý pohltil hlavne mladých ľudí. Je to rýchle, čerstvé a často aj lacnejšie. To, čo je v Ázii alebo Amerike samozrejmosťou, sa stalo v posledných troch rokoch v Európe gastronomickým, dá sa povedať až módnym trendom.

Pri jedlách, ktoré sa označujú ako street food, je na prvom mieste autenticita, kvalita a chuť. Tí, ktorí ich pripravujú, kladú veľký dôraz aj na koncept svojej kuchyne, chcú, aby bola jedinečná, aj keď pripravujú niečo tradičné.

Príďte si s nami pripraviť jedinečné menu:

  • Quesadillas
  • Ázijský Hot dog
  • Pita
  • Gorditas
  • Churros



Vy sami si vyskúšate „ako na vec“. Varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora. Pri vstupe účastníci dostanú zásteru a komplet vybavený stage na varenie (suroviny, gastrozariadenie, nôž).
Každý účastník získa certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu.
 

Cena kurzu

  • Bidfood zákazník: 45 € s DPH
  • Cena pre ostatných záujemcov: 59 € s DPH

Rezervácia kurzu