Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Steaky, steaky, steaky ... – interaktívny kurz varenia III.

Konanie kurzov: 
Utorok, 16. Apríl 2019 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, Prešov-Haniska

Voľné miesta

Ešte 1 voľné miesto.

  

vypredane-stamp.png

   

   Priamo zo srdca kanadského dobytkárskeho priemyslu, z mesta​​ Alberta, Vám prinášame značku Spring Creek, ktorou ​sme rozšírili náš sortiment hovädzieho mäsa. V Alberte sa nachádza približne polovica dobytka z celej Kanady a bitúnok v Alberte spracuje až 4500 ks dobytka denne.

   Geneticky vynikajúci dobytok Angus Heritage produkuje konzistentný, vysokokvalitný produkt a to bez pridaných hormónov a antibiotík. Zvieratá strávia prevažnú časť svojho života na pasienkoch a 120 dní pred porážkou sú dokrmované hlavne jačmeňom (tzv. „feedlot“).

   Dovoz zvierat na bitúnok v okruhu 1 míle, v presne stanovený čas znižuje stres zvierat, čím sa zvyšuje jemnosť mäsa. Vek zvierat v čase porážky je maximálne 30 mesiacov, výsledkom čoho je jemné, červené sfarbenie s bielym tukom a stupňom mramorovania AA a vyšší.​

Príďte si spoločne s nami pripraviť:

  • Chuck roll Angus Heritage separácia svalov (ukážka). ​steak-alamy_0.jpg
  • Marinovaná cvikla & dip, slaninový krém, ricotta, opálený rezaný filet mignon.
  • Angus consomé, pomaly pečený korenistý rib eye, topinambur pyré, drobné hubky, žerucha.
  • Holdonet zaúdený Boltip, plnená focaccia, grilovaná polenta, duo dipy, smreková infúzia.
  • Angus burger sous-vide podľa Zdenka Pohlreicha.
  • Grilovanie rôznych druhov steakových svalovín (ochutnávka).

Informácie o kurze:

   Varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora. Účastníci dostanú komplet vybavený stage na varenie (zástera, suroviny, gastrozariadenie, nôž). Zároveň obdržíte recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu.

Kurzom Vás bude sprevádzať šéfkuchár Bidfood Slovensko Marek Madzik. 

Bidfood zákazník zadarmo, ostatní záujemcovia 40 € s DPH/osoba​.

logo_vac_star_0.jpg kotanyi_logo_1881_eps.jpg

Rezervácia kurzu