Steaky a ich príprava

Konanie kurzov: 
Štvrtok, 9. Február 2017 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood Prešov, Jesenná 12

Voľné miesta

Ešte 10 voľných miest.

Máte radi steaky? Pripraviť dobrý steak sa zdá byť jednoduché, ale nie je to celkom pravda.
Preto sme pre Vás pripravili kuchársky kurz, na ktorom sa dozviete, aké zásady treba dodržať, aby bol výsledok perfektný.

Info o kurze:

  • V úvode Vám vysvetlíme čo znamená pojem "správne vyzreté steakové mäso" a ako ho ďalej spracovávať.
  • Naučíme Vás základné kroky k správnej príprave rôznych druhov steakového mäsa.
  • Máme pre Vás pripravenú prezentáciu kvalitného vyzretého steakového mäsa z našej ponuky (Austrália, Írsko a Južná Amerika).
  • Ukážeme si niekoľko tipov a trikov na zlepšenie ziskovosti vo Vašich prevádzkach.
  • Čaká na Vás aj degustácia pripravených steakov.
  • Každý účastník obdrží recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu. 
Marek Madzik šéfkuchár


Kurzom Vás bude sprevádzať Marek Madzik šéfkuchár Bidfood Slovakia.

Cena kurzu:

  • Bidfood zákazník 30,- € s DPH (25,- € bez DPH)
  • Cena kurzu pre ostatných záujemcov  50,- € s DPH

V prípade otázok volajte na tel. číslo: 0911 037 762

Rezervácia kurzu

Položky označené hviezdičkou (*) sú povinné, mená ďalších osôb len v prípade rezervácie pre viac než 1 osobu (na Vaše meno a prípadne mená ďalších osôb budú vystavene certifikáty o absolvovaní kurzu).