Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Staročeský vianočný a silvestrovský brunch v podaní Bonduelle, Farm Frites & Bidfood

Konanie kurzov: 
Utorok, 12. December 2017 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood Prešov, Ku Magašu 1, Prešov – Haniska

Voľné miesta

Ešte 32 voľných miest.

Informácie o kurze

Predstavujeme Vám jedinečné spojenie troch síl:

  • Bonduelle je medzinárodný špecialista vo všetkých technológiách spracovania zeleniny.
  • Farm Frites patrí medzi 3 najväčších dodávateľov zemiakových výrobkov, ročne spracuje 1.300.000 ton zemiakov v 8 výrobných závodoch
  • Bidfood Slovakia patrí k medzinárodnej potravinárskej skupine Bidcorp. Cez 40 sesterských spoločností vyrába a distribuuje potraviny na piatich kontinentoch. Po korporácii Sysco je skupina Bidcorp druhým najväčším distribútorom potravín do gastronómie na svete.

Lektori

Lukáš Uher je predseda Severočeskej pobočky AKC ČR, poradca v odbore gastronómie a šéfkuchar hotelu Větruše v Ústí nad Labem. Zároveň je aj kuchárom spoločnosti Bidfood CZ a gastronomický špecialista Intergast.

Jan Heřmánek je externým gastronomickým konzultantom pre F&B concepts – Potrefená Husa a šéfkuchar reštaurácie Na Rychtě, Ústí nad Labem a zároveň člen gastroteamu Bidfood CZ. Špecializuje sa na otváranie nových prevádzok, kontrolu stanovených štandardov a nákladov, lektoruje efektivitu prevádzky.

Kurzom Vás bude sprevádzať aj Marek Madzik šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovensko.

Kuchári si pre Vás pripravili nasledujúce menu:

  • Korenené zemiakové plátky s triom pomazánok
  • Huspenina z bravčového kolena s hráškom, šalát z kvasenej zeleniny a zemiakovou slamou
  • Šľahaná pena z údeného jazyka
  • Hranolky z kapra s jemnou zemiakovou majonézou a marinovanými cibuľkami
  • Vlažný zemiakový šalát s julienne zeleninou, vajcom na 63°C a hľuzovkovým olejom
  • Zemiakový krém s kukuricou a opečeným filé z kapra v slaninkovom korení
  • Pošírované filé zo Zubáča so zeleninovým nákypom a sardelovou omáčkou
  • Zajac s kašou z čierneho koreňa so slivkovou omáčkou, marinovanou slivkou a ochutenou zemiakovou kašou
  • Vyprážaná zelenina v pikantnom cestíčku
  • Gratinovaná pena z morku s mandľami, pálenkou a vanilkovým luskom
  • Tekvicové buchtičky s vanilkovou omáčkou, čerstvým ovocím a trhanou mätou

Každý účastník obdrží certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu a recepty. Samozrejmosťou je ochutnávka pripravovaných jedál.

Cena kurzu

  • Bidfood zákazník 43€ s DPH.
  • Pre ostatných záujemcov 83€ s DPH.

Rezervácia kurzu