Robot-Coupe training

Konanie kurzov: 
Štvrtok, 21. Marec 2019 - 9:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska

Voľné miesta

Ešte 32 voľných miest.

Robot-Coupe je francúzska spoločnosť vyrábajúca zariadenia na prípravu potravín do reštaurácií, barov a jedální.
Na trhu je od roku 1960, kedy registrovala svoj prvý patent na vertikálny krájač zeleniny.
Tento špecialista na kulinársku prípravu ponúka 8 radov produktov: 

  • krájače zeleniny
  • kombinované robotyrobot_coupe.jpg
  • kutre stolné i vertikálne
  • blixéry stolné i vertikálne
  • ručné ponorné mixéry
  • kombinované mixéry
  • odšťavovače
  • a odstredivky

Trainingom vás bude sprevádzať Gábor Nozdrowiczky, prezentačný kuchár spoločnosti Robot – coupe. Ukáže Vám, aká jednoduchá a rýchla môže byť príprava pyré, šalátov, sorbetu, či zdravých fresh nápojov ktoré sú aktuálnym trendom.

Program:

  1. Predstavene firmy Robot-Coupe

  2. Vhodný výber produktov pre zákazníka

  3. Training s J100 (trend zdravia)

  4. R301 Ultra – výhody používania kombinovaného stroja

  5. Príprava šalátov s CL50

  6. Robot-Cook: pyré, omáčky, kuter funkcia.

Dĺžka kurzu: cca 2 - 3 hodiny

CENA KURZU:

Bidfood zákazník: zadamo

Ostatní záujemcovia: 30,- €/osoba s DPH.

 

Rezervácia kurzu

Položky označené hviezdičkou (*) sú povinné, mená ďalších osôb len v prípade rezervácie pre viac než 1 osobu (na Vaše meno a prípadne mená ďalších osôb budú vystavene certifikáty o absolvovaní kurzu).