Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Recepty modernej kuchyne a foodstyling II.

Konanie kurzov: 
Štvrtok, 12. Apríl 2018 - 15:30
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood Prešov, Ku Magašu 1, Prešov – Haniska

Voľné miesta

Ešte 28 voľných miest.

LektorMilan Poloha

Milan Poloha je ambassadorom značky Debic a bývalým šéfkuchárom Hotela Crocus**** Štrbské Pleso. Predtým pôsobil ako šéfkuchár v Iris Restaurant Hotela Zlatý Dukát**** Košice, ktorý patril k TOP 10 hotelov podľa, TOP Trend  Gurman Award. Svoje kulinárske zručnosti získaval nielen na Slovensku, ale taktiež v Nemecku  v historickom hoteli  Krone Assamanns*****. Zúčastnil sa projektu TOP CHEF TOUR, ktorý organizuje Jaroslav Židek. V roku 2012 absolvoval mesačné školenie u Jana Punčochářa v Prahe – TOP šéfkuchára v ČR. Okrem toho sa každoročne zúčastňuje RHEINGAU GOURMET & WEIN FESTIVAL v Nemecku, kde má po dobu 18-tich dní možnosť variť po boku kuchárov z celého sveta ocenenými Michelinskými hviedzami.
Kurzom Vás bude sprevádzať Milan Poloha a Marek Madzik šéfkuchár spoločnosti Bidfood.
 

Informácie o kurze

Kurz sa bude niesť v znamení trendov modernej kuchyne a foodstylingu.
Tešiť sa môžete na menu:

  • Studené predjedlo: Tatarák z tuniaka
  • Teplé predjedlo: Foie gras na mandľovom pyré
  • Ryba: Mahi mahi na zelenine versailles
  • Hlavný chod: Hovädzí steak a la sviečková
  • Dezert: Višňové parfait s vanilkovou zmrzlinou


Každý účastník obdrží certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu a recepty.
Samozrejmosťou je ochutnávka pripravovaných jedál.

Cena kurzu

  • Bidfood zákazník: 30 € s DPH.
  • Cena kurzu pre ostatných záujemcov: 50 € s DPH.

Rezervácia kurzu