Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Recepty modernej kuchyne a foodstyling II.

Konanie kurzov: 
Utorok, 16. Január 2018 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood Prešov, Ku Magašu 1, Prešov – Haniska

Voľné miesta

Ešte 30 voľných miest.

Lektor

Milan Poloha je ambassadorom značky Debic a bývalým šéfkuchárom Hotela Crocus**** Štrbské Pleso. Predtým pôsobil ako šéfkuchár v Iris Restaurant Hotela Zlatý Dukát**** Košice, ktorý patril k TOP 10 hotelov podľa, TOP Trend  Gurman Award. Svoje kulinárske zručnosti získaval nielen na Slovensku, ale taktiež v Nemecku  v historickom hoteli  Krone Assamanns*****. Zúčastnil sa projektu TOP CHEF TOUR, ktorý organizuje Jaroslav Židek. V roku 2012 absolvoval mesačné školenie u Jana Punčochářa v Prahe – TOP šéfkuchára v ČR. Okrem toho sa každoročne zúčastňuje RHEINGAU GOURMET & WEIN FESTIVAL v Nemecku, kde má po dobu 18-tich dní možnosť variť po boku kuchárov z celého sveta ocenenými Michelinskými hviedzami.
Kurzom Vás bude sprevádzať aj Marek Madzik šéfkuchár spoločnosti Bidfood.

 

Info o kurze

Kurz má prezentačnú formu a bude sa podobne ako prvý kurz opäť niesť v znamení trendov modernej kuchyne a foodstylingu. Tešiť sa môžete na toto 5-chodové menu:

  • Tatarák z tuniaka
  • Foie gras na mandľovom pyré
  • Ryba na zelenine
  • Hovädzí steak à la sviečková
  • Parfé plnené s višňami
     

Cena kurzu

  • Bidfood zákazník 30 € s DPH.
  • Cena kurzu pre ostatných záujemcov 50 € s DPH.

Každý účastník obdrží certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu a recepty. Samozrejmosťou je ochutnávka pripravovaných jedál. 

Rezervácia kurzu