Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Recepty modernej kuchyne a foodstyling

Konanie kurzov: 
Štvrtok, 26. Október 2017 - 15:30
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood Prešov, Ku Magašu 1, Prešov – Haniska

Voľné miesta

Ešte 10 voľných miest.




Lektor:

Milan Poloha je ambassadorom značky Debic a bývalým šéfkuchárom Hotela Crocus**** Štrbské Pleso. Predtým pôsobil ako šéfkuchár v Iris Restaurant Hotela Zlatý Dukát**** Košice, ktorý patril k TOP 10 hotelov podľa, TOP Trend  Gurman Award. Svoje kulinárske zručnosti získaval nielen na Slovensku, ale taktiež v Nemecku  v historickom hoteli  Krone Assamanns*****. Zúčastnil sa projektu TOP CHEF TOUR, ktorý organizuje Jaroslav Židek. V roku 2012 absolvoval mesačné školenie u Jana Punčochářa v Prahe – TOP šéfkuchára v ČR. Okrem toho sa každoročne zúčastňuje RHEINGAU GOURMET & WEIN FESTIVAL v Nemecku, kde má po dobu 18-tich dní možnosť variť po boku kuchárov z celého sveta ocenenými Michelinskými hviedzami.
Kurzom Vás bude sprevádzať Milan Poloha a Marek Madzik šéfkuchár spoločnosti Bidfood.

Info o kurze:

Kurz sa bude niesť v znamení trendov modernej kuchyne a foodstylingu. Tešiť sa môžete na menu:


Studené predjedlo: Paštéta z diviny

  • Teplé predjedlo: Krevety so zeleninou Julienne
  • Ryba: Sumček africký s mliečnou penou na tagliatelle z cukety
  • Hlavný chod: Tranche flap Namíbia na redukcii z červeného vína a demi glace, podávané s gnocchi a zelerovým pyré.
  • Dezert: Sorbet zelené jablko a panna cotta





Každý účastník obdrží certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu a recepty. Samozrejmosťou je ochutnávka pripravovaných jedál. 

Cena kurzu:

Bidfood zákazník 30 € s DPH.
Cena kurzu pre ostatných záujemcov 50 € s DPH.

Rezervácia kurzu