PO - Talianska kuchyňa pod taktovkou Gabriela Kocáka
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska
Lektor
Marek Madzik, Gabriel Kocák
Dĺžka kurzu: cca 3 hodiny
Kurzom Vás bude sprevádzať:
Z dôvodu aktuálnej epidemiologickej situácie Vás chceme informovať, že Gastroštúdio prevádzkujeme v režime OTP.
O lektorovi:
Gabriel Kocák je jedným z najznámejších slovenských kuchárov. Poznať ho môžete najmä z televíznych obrazoviek ako 15-minútového kuchára, kde divákom predviedol, že variť sa dá aj rýchlo a zároveň chutne alebo z televízneho programu Tajomstvo mojej kuchyne. Okrem toho pôsobil aj v zahraničných michelinských reštauráciách. Jedlo je pre neho vášňou – vďaka otcovi varí celý svoj život, vyvíja dokonca vlastné ochutené cestoviny a zapája sa do rôznych projektov. Bol členom slovenských kuchárov a cukrárov a momentálne pôsobí vo vlastnej reštaurácii U nás doma v Spišskej Sobote.