PO - Slávnostné menu
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska
Lektor
Marek Madzik, Peter Krištof, Milan Poloha
Cieľom workshopu je inšpirovať a motivovať kuchárov, ako vo svojej prevádzke pripraviť moderné jedlá, vďaka ktorým sa budú zákazníci radi vracať.
Zároveň sa na workshope naučíme zaujímavé techniky zdobenia hotového menu.
Ďalej si ukážeme, ako šetrne hospodáriť s potravinami a energiami, ako byť flexibilný, vedieť navariť aj pri nedostatku personálu a vedieť využiť predpripravené suroviny.
Spoločne si pripravíme:
Bidfood zákazník - ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov 50,- € s DPH.
Dĺžka workshopu: cca 3 hodiny.