PO - Ryby a morské plody pod taktovkou Gaba Kocáka
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska
Lektor
Marek Madzik, Gabriel Kocák
Zamierame sa na prípravu, skladovanie a samotnú kuchynskú úpravu rýb, ako aj na prípravu lahodných omáčok. Zároveň sa s nami podelí aj o svoje tipy, ako efektívne využiť "odpad" z rýb (kosti, kože), ktorý nám vzniká počas varenia.
Na záver si pripravíme lahodný dezert.
Dĺžka workshopu: cca 3 hodiny
Workshopom Vás bude sprevádzať:
O lektorovi:
Gabriel Kocák je jedným z najznámejších slovenských kuchárov. Poznať ho môžete najmä z televíznych obrazoviek ako 15-minútového kuchára, kde divákom predviedol, že variť sa dá aj rýchlo a zároveň chutne alebo z televízneho programu Tajomstvo mojej kuchyne. Okrem toho pôsobil aj v zahraničných michelinských reštauráciách. Jedlo je pre neho vášňou – vďaka otcovi varí celý svoj život, vyvíja dokonca vlastné ochutené cestoviny a zapája sa do rôznych projektov. Bol členom slovenských kuchárov a cukrárov a momentálne pôsobí vo vlastnej reštaurácii U nás doma v Spišskej Sobote.