PO - Nové inšpirácie pre slávnostné menu - časť 1.
Ani vy sa už neviete dočkať kedy opäť príde čas svadieb, osláv a večierkov?
Chcete sa odlíšiť od konkurencie a ponúknuť svojim hosťom netradičné špeciality?
Chcete získať nové vedomosti, inšpirácie a zároveň ušetriť čas aj peniaze?
Ak ste na tieto otázky odpovedali kladne, tento kurz je určený práve pre Vás.
Pozývame Vás na exkluzívny kurz varenia - Nové inšpirácie pre slávnostné menu, ktorý pripravujeme v spolupráci so špeciálnym hosťom Karolom Sklenárom (Executive Chef Hotel Koliba Greta & Stodola Greta v Liptovskej Sielnici a tiež ako Executive Chef v Penzióne Energetik*** Jasná v Nízkych Tatrách.)
Spoločne si pripravíme:

Studené predjedlá:
- Carpacio z repy giogia ,cviklové pyré, pečená zlatá repa, bryndza, bylinky spod Tatier
- Sušené bažantie prsia, slivkový gél, púder z kačacej masti
Teplé predjedlá:
- Marinované trhané hovädzie v terijaky omáčke, chips lavaš, wasabi majonéza, Foie gras pena
- Mušľa sv. Jakuba parfumovaná suchým dymom, sépiové špagety, paradajková margerite
Dezerty:
- Trhaný piškót, variácia ovocného gélu, bobuľové ovocie
- Čokoládovo - tvarohový kvetináč, lyo maliny
Cena kurzu:
- Bidfood zákazník: 30,- € s DPH/osoba
- Cena pre ostatných záujemcov: 50,- € s DPH
Dĺžka kurzu: cca 3 hodiny.
- Interaktívne varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora.
- K dispozícii bude kompletne vybavený stage na varenie, zástera, suroviny, gastrozariadenie, nôž.
- Občerstvenie, degustácia menu a nealko nápoje sú pre všetkých účastníkov kurzu zabezpečené.
- Každý účastník obdrží na konci varenia recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu.

Kurzom Vás bude sprevádzať náš špeciálny hosť:
Karol Sklenár - Executive Chef Hotel Koliba Greta & Stodola Greta v Liptovskej Sielnici a tiež ako Executive Chef v Penzióne Energetik*** Jasná v Nízkych Tatrách
Karol je taktiež predsedom Tatranského klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov Vysoké Tatry a chuťových virtuózov Big Green Egg Slovensko. Niekoľko rokov sa venuje aj tvorbe hotelových a reštauračných konceptov a inovácii v gastronómii.
V súčasnosti sa venuje tvorbe svojej značky Chef u Vás doma - catering, ktorý sa zameriava na party, oslavy priamo u zákazníka doma, formou viacchodového menu alebo formou grilovania.
Je držiteľom viacerých ocenení zo svetových súťažiach v krajinách ako spojené Arabské Emiráty, Thajsko, Švajčiarsko, Chorvátsko, Bulharsko. Veríme, že po prečítaní ste zostali zvedaví, čo nám tu Karol pripraví na ochutnanie. Nesmieme zabudnúť, že Karol Sklenár spoločne s Hotel Koliba Greta & Stodola Greta sa venujú aj benefícii a robia akcie ako napr. súboj šéfkuchárov, z ktorých výťažok venujú na pomoc detičkám, ktoré to potrebujú.

