PO - Ekonomické varenie II.
Datum kurzu
Místo konání (text)
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska
Lektor
Marek Madzik
Kurz bude zameraný na ekonomické varenie na prevádzke s použitím výrobkov zn. Banquet Sous vide. Ukážeme si ako vieme optimalizovať vstupné náklady, ušetreniť už teraz nedostatkovú pracovnú silu a aby sme sa prestali báť variť zo surovín ,,z obalu“.
Cena:
Bidfood zákazník - ZADARMO
Cena pre ostatných záujemcov 50,- € s DPH.
Kurzom Vás bude sprevádzať:
Z dôvodu aktuálnej epidemiologickej situácie Vás chceme informovať, že Gastroštúdio prevádzkujeme v režime OP. Dezinfekcia zabezpečená + prekrytie horných dýchacích ciest nutné. Maximálny počet účastníkov je 18.