Nové trendy v školskom stravovaní

Konanie kurzov: 
Štvrtok, 18. Apríl 2019 - 9:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood Prešov, Ku Magašu 1, Prešov – Haniska

Voľné miesta

Ešte 31 voľných miest.

Program semináru určeného pre zamestnancov školských jedální je nasledovný:​img_8792.jpg

  • Prezentácia účastníkov, raňajky
  • Úvodné slovo, predstavenie realizačného tímu
  • Práca s konvektomatom – Rational
  • Hamburger – atraktívny pokrm pre deti, príprava v podmienkach školského stravovania
  • Kam s kuchynským odpadom? – prezentácia spoločnosti Naturtrend, s.r.o.
  • Nové trendy v školskom stravovaní, revízia MSN 2019
  • Prezentácie produktov spoločností Bidfood, Bonduelle, Farm Frites
  • Degustácia

V rámci semináru sa venujeme príprave MSN, prezentácii odporúčaných výrobkoch ako i degustácii. Samozrejmosťou je odborná diskusia a priestor pre Vaše otázky, či konzultácie.

Cena kurzu: ZADARMO, kurz je verejnosti NEPRÍSTUPNÝ.

loga_0.jpg

rational_logo_1.jpg

Rezervácia kurzu

Položky označené hviezdičkou (*) sú povinné, mená ďalších osôb len v prípade rezervácie pre viac než 1 osobu (na Vaše meno a prípadne mená ďalších osôb budú vystavene certifikáty o absolvovaní kurzu).