Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Kurz varenia s Bidfood Gastroteamom

Konanie kurzov: 
Streda, 30. November 2016 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood Prešov, Jesenná 12

Voľné miesta

Ešte 14 voľných miest.

img_4003.jpg

Lektori:

1. Marek Madzik - šéfkuchár Bidfood Slovakia

2. Milan Poloha - Ambassador značky Debic, bývalý šéfkuchár     Hotela Crocus **** Štrbské Pleso

3. Slavomír Sabol - kuchár špecialista Plaza Beach Rezort Prešov

4. Peter Krištof - Prezentačný kuchár Unilever Slovakia



 

Info o kurze:

  • Zoznámime Vás s tradičnými a novo zaradenými surovinami,
    ktoré môžete použiť na prípravu jedál.
  • Čaká na Vás 5 – chodové menu od predjedla až po dezert
  • Od každého člena Bidfood Gastro teamu dostanete užitočné praktické tipy a inšpirácie 
  • Degustácia s kulinárskymi zážitkami
  • Každý účastník obdrží recepty a certifikát  o absolvovaní kurzu


 

Cena kurzu:

Bidfood zákazník 48 ,-€ s DPH ( 40,-€ bez DPH ).

Cena kurzu pre ostatných záujemcov 80 ,-€ s DPH.

Po vyplnení registračného formuláru Vás bude kontaktovať zamestnanec spoločnosti Bidfood, ktorý Vám poskytne ďalšie informácie o kurze.

V prípade otázok volajte na tel. číslo: 0911 037 762

Rezervácia kurzu