Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Jesenné menu s WIBERG-om

Konanie kurzov: 
Utorok, 17. Október 2017 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood Prešov, Ku Magašu 1 – Haniska

Voľné miesta

Ešte 20 voľných miest.




Lektor

Manfred Klein je jedným z trojice členov WIBERG TEAM INSPIRATION
od roku 2000. Je kreatívnym tvorcom, neprestajne hľadajúcim čokoľvek nezvyčajné a neobjavené. Tento jeho prístup sa transformuje do vývoja inovatívnych produktov. Pôsobil na vedúcich postoch vo všetkých oblastiach gastronómie, napríklad ako šéfkuchár na zámku Ellmau (Bavorsko), ako generálny riaditeľ cateringovej spoločnosti v Berlíne alebo na luxusných výletných lodiach ako „MS Europa“. Je držiteľom nespočetného množstva ocenení od priemyselnej a obchodnej komory či od združenia kuchárov Nemecka.



Až so správnym korením získavajú pokrmy zvodnú, jedinečnú arómu, ktorá necháva plne rozvinúť všetky chuťové poháriky. Nechajte sa odviesť do kulinárskeho sveta, ktorý prebudí všetky zmysly a vytvorte kreácie prispievajúce k nádherným zážitkom pre telo aj dušu.
 

Informácie o kurze

  • Kurzom Vás bude sprevádzať Manfred Klein, šéfkuchár TEAM WIBERG INSPIRATION.
  • Kulinársky majster pripraví menu pozostávajúce z husacích, kačacích špecialít a diviny.
  • Okrem ochutnávky jeho tvorby na Vás čaká prezentácia korenín od spoločnosti Wiberg.

  • Každý účastník obdrží certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu.
     

Cena kurzu

  • Bidfood zákazník 35€ s DPH.
  • Cena kurzu pre ostatných záujemcov 80 € s DPH.

Rezervácia kurzu