Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Jesenné menu s Jánom Punčochářom

Konanie kurzov: 
Pondelok, 26. September 2016 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood Prešov, Jesenná 12

Voľné miesta







Lektor

Jan Punčochář, šéfkuchár reštaurácie Grand Cru, Praha, ktorá získala ocenenie Michelin Bib Gourmand.

Lektor patrí medzi desať českých top šéfkuchárov a je Ambasadorom spoločnosti Wiberg.
 

Informácie o kurze

Jan Punčochář pripraví zimné menu inšpirované korením Wiberg.
Hlavnou témou budú ryby, hovädzie mäso a divina.



 

Až so správnym korením získavajú pokrmy zvodnú, jedinečnú arómu, ktorá necháva plne rozvinúť všetky chuťové poháriky. Nechajte sa odviesť do kulinárskeho sveta, ktorý prebudí všetky zmysly a vytvorte kreácie prispievajúce k nádherným zážitkom pre telo aj dušu.


 

Čaká na Vás:

  • 6-chodové menu, ktorého témou budú ryby, hovädzie mäso a divina
  • prezentácia korenín Wiberg
  • degustácia s kulinárskymi zážitkami
  • zaujímavé informácie o korení, bylinkách, olejoch, octoch, apod.
  • užitočné praktické tipy a inšpirácie
     

Každý účastník kurzu obdrží certifikát, recepty a malé prekvapenie.
 

Cena kurzu

Bidfood zákazník 33,-€ s DPH.
Cena kurzu pre ostatných záujemcov  80,-€ s DPH.

Po vyplnení registračného formuláru Vás bude kontaktovať zamestnanec spoločnosti Bidfood, ktorý Vám poskytne informácie o spôsobe úhrady kurzu.

V prípade otázok volajte na tel. číslo: 0911 037 762

Rezervácia kurzu