Jahňacina z Nového Zélandu II.

Konanie kurzov: 
Streda, 3. Apríl 2019 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1, 080 01 Prešov - Haniska

Voľné miesta

Ešte 5 voľných miest.

Pozývame Vás na interaktívny kurz varenia!

Na čo sa môžete tešiť?ovation_logo_white_large_600dpi.jpg

  • Varenie vo dvojiciach (maximálny počet je 12 dvojíc).
  • Účastníci si samostatne pripravia menu pod dohľadom lektora.
  • K dispozícii bude kompletne vybavený stage na varenie, zástera, suroviny, gastrozariadenie, nôž.
  • Každý účastník obdrží recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní  kuchárskeho kurzu.


Kurzom Vás bude sprevádzať zástupca firmy OVATION Brad Hastie a šéfkuchár Bidfood Slovensko Marek Madzik.

Dĺžka trvania kurzu: cca 3 hodiny

Cena kurzu pre zákazníka Bidfood: ZADARMO, cena kurzu pre VEREJNOSŤ: 60 €/osoba bez DPH.

jahnacia_fotky.jpg

Jahňacie mäso OVATION = 100 % lahodná a jemná chuť Nového Zélandu.

Jahňacie mäso je mäso z mladých oviec porazených vo veku od 6 do 12 mesiacov. Mäso z kusov starších ako jeden rok je už označované ako baranie. Vďaka tomu, že jahňatá sú kŕmené materským mliekom a neskôr sa chovajú pasením na lúkach, jedná sa o vysoko prírodný a kvalitný druh mäsa. Jahňacie mäso obsahuje nízke percento tuku a naopak je bohaté na bielkoviny a minerály. V slovenskej kuchyni je často nedocenené kvôli predsudkom o zápachu mäsa. Táto vlastnosť sa však týka predovšetkým baranieho mäsa, teda zo starších kusov (oviec). Jahňacie mäso príjemne vonia a pre jeho prípravu sa odporúča použitie byliniek ako napr. tymianu, rozmarínu, cesnaku a pod.

Príďte načerpať inšpiráciu a ochutnať výborné jahňacie mäso!

Rezervácia kurzu

 
1 Začiatok 2 Ďalšie údaje 3 Dokončiť

Položky označené hviezdičkou (*) sú povinné.