Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Inšpirácia na jesenné menu 17.9.2018

Konanie kurzov: 
Pondelok, 17. September 2018 - 16:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood, Ku Magašu 1 Prešov – Haniska

Voľné miesta

Ešte 26 voľných miest.

divinaJeseň - čas kačaciny, husaciny, diviny a s tým spojené rôzne druhy príloh, omáčok, predjedál a polievok.

Počas jesenného a zimného obdobia máme menej možností dopriať si vitamíny z čerstvého ovocia a zeleniny. V porovnaní s letom, kedy ich bolo dostatok, je jeseň a najmä zima na tieto dobroty skúpa.

Doprajme si preto mäso s pridanou hodnotou! Na tráve pasená hydina, divina a jahňacie majú veľký obsah omega-3 mastných kyselín, kolagénu a hustú nutričnú hodnotu.

Lektori:
Kurzom Vás bude sprevádzať Marek Madzik, šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovakia, spolu s Mariánom Pšakom a Goranom Marjanovičom, členmi Gastro Teamu. Tí Vám odprezentujú viaceré varianty prípravy jesenných receptov, praktické tipy a nápady, a samozrejmosťou je ochutnávka pripraveného jedla.

Každý účastník získa recepty a certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu.


Cena:
Bidfood zákazník: 30,- € s DPH

Ostatní záujemcovia: 50,- € s DPH

Rezervácia kurzu