Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Ekonomická príprava jedál – prezentačný kurz varenia

Konanie kurzov: 
Utorok, 19. Február 2019 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood Prešov, Ku Magašu 1, Prešov – Haniska

Voľné miesta

Ešte 25 voľných miest.

Informácie o kurze:

Ekonomické varenie predstavuje nielen vyvážený pomer medzi cenou a kvalitou, ale zahŕňa aj proces prípravy s maximálnou využiteľnosťou nakúpených surovín v čo najkratšom čase.

Kreativitu to nijako nelimituje – aj nenáročné recepty môžu byť inšpiratívnymi a zároveň kvalitnými a chutnými. Dôkazom toho je rýchla príprava jedál v konvektomate, či zdravé varenie metódou sous-vide.

Presvedčí Vás o tom náš stály sortiment, ale i novozaradené novinky. Vysoká variabilita kombinácií surovín umožňuje zostavenie pestrého menu pre akýkoľvek typ prevádzky.97543646-56a498005f9b58b7d0d7ba76_0.jpg

Tešiť sa môžete na:

  • Taliansku kuraciu roládu s bylinkovou zeleninou versailles a zemiakovo-kukuričnou kašou
  • Obaľovanú celozrnnú tresku na britských hranolkách
  • Sous-vide Sumčeka afrického v zelenom kabátiku so zelerovým pyré
  • Kurací gyros s ázijským šalát a tymiánovými zemiakmi
  • Pomarančovo-tvarohové lievance s vôňou vareného vína

a mnoho ďalších skvelých receptov!

Každý účastník obdrží recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu.

Kurzom Vás bude sprevádzať Šéfkuchár Bidfood Slovensko Marek Madzik. 

Cena: Bidfood zákazník zadarmo

loga_1.jpgrational_logo_1_0.jpglogo_vac_star_0.jpg

Rezervácia kurzu