Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Ekonomická príprava jedál

Konanie kurzov: 
Utorok, 21. Marec 2017 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidvest Prešov, Jesenná 12

Voľné miesta

Ešte 15 voľných miest.

Na prípravu, uchovávanie a tepelnú úpravu jedál nájdete na trhu široký sortiment  modernej techniky. Jej účelné využitie zaručuje nielen úsporu času a energií, ale má podstatný vplyv na kvalitu vyrábaných jedál a pokrmov.

Info o kurze:

  • Naučíme a poradíme Vám, ako pripraviť inšpiratívne recepty, ktoré budú zároveň ekonomicky nenáročné.
  • Oboznámime Vás s výhodami používania nízkotepelných úprav pokrmov v holdomate, konvektomate a metódou Sous-vide.
  • Zoznámime Vás s tradičnými a novo zaradenými produktami z nášho sortimentu, ktoré môžete použiť na prípravu jedál.
  • Tešiť sa môžete na ochutnávku rýb, bravčového mäsa, príloh, šalátu či sladkého dezertu.

  • Každý účastník obdrží recepty s kalkuláciami, ako aj certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu.
  • Kurzom Vás bude sprevádzať Šéfkuchár Bidfood Slovensko Marek Madzik. 

Cena kurzu:

  • Bidfood zákazník 30,- € s DPH /osoba  (25,- € bez DPH)
  • Cena kurzu pre ostatných záujemcov  50,- € s DPH

V prípade otázok volajte na tel. číslo: 0911 037 762

Rezervácia kurzu