Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Divinové špeciality

Konanie kurzov: 
Streda, 8. November 2017 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood Prešov, Ku Magašu 1, Prešov – Haniska

Voľné miesta

Ešte 15 voľných miest.





Lektor

Marián Pšak študoval v Modre odbor ovocinár/vinár, potom vo svojom rodnom meste Sobrance odbor kuchár. Svoje kulinárske skúsenosti získaval prácou v zahraničí, kde okrem iného absolvoval aj kurz kvality a hygieny potravín. Po návrate pracoval na Zemplínskej Šírave v hoteli Glamour ako šéfkuchár a v TMR Mountain Hotel rezidencie Kukučka. Momentálne pôsobí v rekreačnej oblasti Domaša, v Garden Hotel ako šéfkuchár. Je členom Košického klubu kuchárov a cukrárov,  kde bol zvolený za podpredsedu. Zároveň je členom Aregala Slovensko a od roku 2016 členom World Master Chefs society. Kurzom Vás bude sprevádzať aj Marek Madzik, Šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovakia.

Informácie o kurze

Marián Pšák pre Vás pripraví divinové špeciality z nášho mäsa značky PETRON.

  • Predjedlo: Lesné brusnicové paté & corn
  • Medzichod: Srnčí bylinkový tataráčik s chutným prepeličím vajíčkom
  • Polievka: Silné divinové consomé s bavorskými semmelnknödeln
  • Hlavné jedlo: Chrbát z jeleňa v zelenej kruste, marinovaná Charneus hruška, zemiakový konfit
  • Dezert: Karamelový mini cheesecake

Každý účastník získa certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu a recepty. Samozrejmosťou je ochutnávka pripravovaných jedál, praktické tipy a nápady.

Cena kurzu

  • Bidfood zákazníka: 30€ s DPH
  • Cena pre ostatných záujemcov: 50€ s DPH

Rezervácia kurzu